SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tysk cupdobbel til nesten fire ganger innsatsen

Leverkusen og Kevin Vollandjubler etter 3-1-seieren mot Bayern Munchen i helgen. I dag tror vi at de følger opp med å ta seg videre i cupenpå bekostning av 2. Bundesliga-laget Heidenheim.  (AP Photo/Martin Meissner)

Leverkusen og Kevin Vollandjubler etter 3-1-seieren mot Bayern Munchen i helgen. I dag tror vi at de følger opp med å ta seg videre i cupenpå bekostning av 2. Bundesliga-laget Heidenheim. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av

Vi stoler på Hamburger SV og Leverkusen i den tyske cupen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel: QPR tar seg til femte runde

Oddssingel Ligue 1: Kan Mario Balotelli løse problemene i Marseille?

Tirsdag starter årets alpin-VM i og det er super G for kvinner som er første øvelse på programmet i Åre. Norsk Tipping har et bra tilbud til åpningsrennet og gledelig nok er det også lagt til rette for medaljespill. I tillegg til vinnerspill og flere dueller. Utover alpin-VM er det naturligvis masse fotball på tirsdagens langoddsprogram. Det er omkamper i FA-cupen i England og det er også cup i både Tyskland og Frankrike. I tillegg er det som vanlig bra med ishockey, blant annet finale i Champions League og natt til onsdag spilles det ni kamper i NHL.

NB! 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Hamburger SV – 1. FC Nürnberg S TV 1,95 3,15 3,15 H (spillestopp kl. 1825)

Klikk her for å levere dette spillet

Tysk cup, åttendedelsfinale. Hamburger SV er det beste laget i 2. Bundesliga, men sist helg gikk de på et overraskende 0-2-tap mot Arminia Bielefeld. De beholdt likevel serieledelsen, men kampen viste at de ikke kan tillate seg å slappe av. Nå ligger de kun tre poeng foran byrival St. Pauli som har klatret opp på annenplassen etter mandagens 3-2-seier mot Union Berlin.

Se alle sesongens nye Hamburger SV-drakter her!

Tirsdag møter de Nürnberg i cupen. Nürnberg, som rykket opp til 1. Bundesliga før denne sesongen, ligger under nedrykksstreken etter 20 serierunder.

Laget fra Bayern er det svakeste bortelaget i 1. Bundesliga. Etter ni kamper har de fortsatt til gode å vinne på bortebane. Statistikken viser 0-2-7 og 6–29 i målforskjell.

Se alle sesongens Nürnberg-drakter her!

Hamburger SV har store ambisjoner denne sesongen. Målet er å rykke direkte opp til 1. Bundesliga på første forsøk, og de har planer om å nå langt i cupen. De er sterke hjemme på Volkspark Stadion, hvor de er ubeseiret i de seks siste kampene.

Kaptein Aaron Hunt er ute med skade. Ellers kan Hamburger SV stille med sitt beste mannskap.

Nürnberg på sin side spilte 1–1 mot Werder Bremen i helgen. Det var lagets 14. kamp på rad uten seier. Sist Nürnberg vant en seriekamp var tilbake i september. Nürnberg-laget har ikke råd til å satse på cupen. De må konsentrere seg om kampene i 1. Bundesliga om laget skal ha håp om å overleve i toppdivisjonen. Førstkommende helg har de en viktig kamp mot Hannover 96 i nedrykkskampen i 1. Bundesliga, så jeg tror ikke de kommer til å prioritere cupen.

Hamburger SV er i bedre form enn gjestene fra Bayern. Samtidig tror jeg ikke at Nürnberg prioriterer cupen når de ligger såpass svett an i ligaen. Det kommer likevel til å bli en tett og jevn match i Tysklands nest største by, men jeg tror hjemmelaget går videre til kvartfinalen. Oddsen på Hamburger SV-seier er finfine 1,95.

1. FC Heidenheim – Bayer 04 Leverkusen (HUB pause) 4,55 – 2,25 – 1,95 B

Tysk cup, åttendedelsfinale. Heidenheim henger med i btoppen av 2. Bundesliga. De ligger på sjetteplass med seks poeng opp til serieleder Hamburger SV.

Laget er ubeseiret i seks kamper på rad før cupkampen mot Bayer Leverkusen, hvorav fire er vunnet. Sist helg slo de Dynamo Dresden 1-0, og de har fortsatt muligheten til å rykke opp.

På hjemmebane har Heidenheim kun tapt to av ti kamper denne sesongen. De står med seks seire og to uavgjorte. Heidenheim er et bra lag, og jeg tror de har gode sjanser til å kjempe om tredjeplassen i 2. Bundesliga denne sesongen. Spørsmålet er da om de har anledning til å prioritere cupen. Jeg tviler på det.

Se alle sesongens nye Heidenheim-drakter her!

Leverkusen kommer til denne åttendedelsfinalen i kjempeform. De slo Bayern München 3–1 i helgen, og reiser til Heidenheim stinne av selvtillit. Leverkusen har levert brukbare resultater i cupen de siste sesongene. De har faktisk kun tapt to av de siste 21 cupkampene.

De mangler antakeligvis spissen Kai Havertz som fikk en smell i kampen mot Bayern. Han har vært viktig for dem denne sesongen. 19-åringen har scoret syv mål.

Sjekk alle sesongens nye Leverkusen-drakter her!

Leverkusen får ingen enkel oppgave, men de har mest kvalitet i laget og jeg tror de kommer til å vise det i denne kampen. Jeg tror Leverkusen vil kjøre på fra start, og da er det ikke usannsynlig at de vil lede til pause. Da kan de kontrollere inn seieren i annen omgang.

Mitt tips blir at Leverkusen leder etter de første 45 minuttene. Et slikt scenario gir pene 1,95 i odds. Denne kan ikke spilles som singel, så vi bruker den i en dobbel sammen med Hamburger SV.

Tirsdagens dobbelttips er Hamburger SV + Leverkusen-ledelse til pause mot Heidenheim. Denne kombinasjonen gir flotte 3,80 i odds. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å levere dette spillet