SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United kjører på fra start mot tabelljumboen

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær må ha tre poeng mot Huddersfield for å holde liv i håpet om en Champions League-plass neste sesong.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær må ha tre poeng mot Huddersfield for å holde liv i håpet om en Champions League-plass neste sesong. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser på en favorittdobbel til nesten tre ganger innsatsen.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddsdobbel Eliteserien: Har det endelig løsnet for Brann?

Oddsdobbel Eliteserien: Odd slår tilbake med seier

Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel i vente for Rosenborg

Oddsdobbel: Derby har alt i egne hender

Oddsdobbel: United kjører på fra start mot tabelljumboen

Oddssingel Premier League: Chelsea må jobbe for seieren

Søndagskupongen: Arsenal griper muligheten

Lotto: Syv nye Lotto-millionærer på lørdag

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det spilles tre kamper i Premier League og både Manchester United, Chelsea og Arsenal skal i aksjon. I Eliteserien skal det spilles seks kamper, mens det er syv kamper i OBOS-ligaen. Det er også siste serierunde i Championship i England og her startet samtlige kamper kl. 13.30. Det er også toppoppgjør i Toppserien mellom Vålerenga og LSK Kvinner. Samtidig er det en rekke kamper i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Og naturligvis er det fotball i både Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga og Allsvenskan.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Huddersfield Town – Manchester United (HUB pause) B – 1,70 i odds (spillestopp kl. 1455)

Klikk her for å levere dette spillet

Etter å ha vunnet kun én av de fem siste ligakampene, er det bare syltynn teori som holder liv i håpet om en topp fire-plassering for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United.

United må bare gjøre jobben sin, og så må de håpe på at det skjer noe uforutsett i de andre kampene.

Huddersfield slo Manchester United 2–1 på Old Trafford sist sesong, men det var lagets første seier mot De røde djevlene på 13 kamper i toppdivisjonen, hvorav ni er tapt.

The Terriers har kun tatt fire poeng på de siste 23 ligakampene, og jeg har vanskelig for å se for meg at de skal klare å lage problemer for et United-lag som fortsatt jakter en Champions League-plass neste sesong.

Med tap søndag vil Huddersfield ha ni tap på rad. Det vil i så fall være ny klubbrekord.

Etter at Jan Siewert tok over som manager har Huddersfield tapt tolv av 13 kamper, og jeg tror de taper igjen på søndag.

De røde djevlene har riktignok ikke vunnet den siste bortekampen i sesongen siden de slo Sunderland i 2012. De har spilt fem kamper uavgjort og tapt én siden den gang. Selv om United har tapt fem bortekamper på rad i alle turneringer før søndagens kamp, denne kampen skal de vinne greit.

Huddersfield Town-spissen Laurent Depoitre er tilbake fra skade, og han kan komme til å få sjansen i søndagens kamp. Mathias Jørgensen er ute på grunn av sykdom, men Aaron Mooy og Ben Hamer er tilbake i trening.

Manchester United mangler Eric Bailly. I tillegg er Chris Smalling, Phil Jones, Romelu Lukaku, Paul Pogba og Jesse Lingard usikre, men Marcus Rashford er friskmeldt.

Huddersfield har ligget under til pause i seks av de syv siste hjemmekampene. Selv om Ole Gunnar Solskjærs menn ikke har imponert i de siste kampene, så tror jeg de kommer til å kjøre over bunnlaget fra start i søndagens kamp. Oddsen på at Manchester United leder til pause er 1,70. Det funker fint i en dobbel.

Moss – Sola 1,65 – 4,05 – 3,35 H (spillestopp kl. 1455)

Etter to seire på rad har mossingene funnet flyten. De vant 1–0 mot Egersund i PostNord-ligaen, og deretter høvlet de over Lyn i 1.-runden i cupen. De slo det gamle storlaget fra Oslo hele 5–0.

Moss ligger på tredjeplass i 2. divisjon avdeling 1. De har tatt seks poeng på de tre første kampene, men begge seirene har kommet på bortebane. Den eneste hjemmekampen hittil i år endte med 1-2-tap mot Nardo.

Søndag jakter de sin første seier hjemme på Melløs. Østfoldingene burde ha gode muligheter for å ta tre poeng mot nykommerne fra Rogaland.

Sola rykket opp fra 3. divisjon foran denne sesongen, og laget fra oljefylket i vest har fått en grei start på livet i 2. divisjon.

De spilte 2–2 hjemme mot Kvik Halden i serieåpningen, deretter tapte de 0–1 borte mot Bryne. I forrige serierunde kom sesongens første trepoenger da de snudde de 0–1 til 2-1-seier hjemme mot Brattvåg.

Sola vil antakeligvis ta mesteparten av poengene sine på hjemmebane denne sesongen. Å komme til Melløs som bortelag pleier å være vanskelig, og jeg tror hjemmelaget tar alle tre poengene i denne matchen. 1,65 i odds på hjemmeseier er ok i en dobbel.

Søndagens dobbelttips er United-ledelse til pause mot Huddersfield + Moss-seier. Denne kombinasjonen gir flotte 2,80 i odds. Spillestopp er klokken 1455.

Klikk her for å levere dette spillet