SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United lager ingen målfest

Fellaini scoret et meget viktig seiersmål i uken mot Young Boys. Hvordan presterer United mot Southampton denne helgen? 
 (AP Photo/Jon Super)

Fellaini scoret et meget viktig seiersmål i uken mot Young Boys. Hvordan presterer United mot Southampton denne helgen? (AP Photo/Jon Super) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Og dette legger grunnlaget for en fin Premier League-dobbel.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Premier League: Derfor elsker Wolves fredagskamper

Fredagens oddsdobbel: Aleesami og Palermo fosser videre mot Serie A

Oddssingel La Liga: Nedrykkstruede Rayo tar alle poengene

Lørdagskupongen: Er Mourinho og United sikre på lørdagskupongen?

V64-Romme: Trippel V64-jackpot med over seks millioner ekstra

V65-Biri: Biri er ansvarlig for helgas vorspiel

V65-lunsj: Lunsjjackpot med over en million ekstra

Lørdagens oddsmeny er akkurat som vi liker det. Det er proppfullt av fine kamper. Det spilles blant annet seks kamper i Premier League og det er full rulle i Championship, i tillegg spilles det ti kamper i FA-cupen. På kontinentet er det fullt kjør i alle de store ligaene. Advent er også tid for håndball. EM for kvinner i Frankrike er i full gang, og Norge spiller sin åpningskamp mot Tyskland klokken 1500. Her hjemme spilles Lillestrøm og Sandviken cupfinale for kvinner i Telenor Arena.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Southampton - Manchester United Under 2,5 mål - 1,75 (Spillestopp 18:25)

To lag som har prestert godt under forventet i sesongens første del dette.

Southampton har startet denne sesongen meget svakt. Bare åtte små poeng på konto av 39 mulige er nedrykkstall alle dager i uken. Laget ligger tredje sist, og kan meget vel rykke ned om ikke ting forandrer seg til det bedre. Hjemme på St. Marys venter Southampton fortsatt på den første trepoengeren, og står med svake 0-4-2 etter de første seks. Det vanligvis sterke hjemmelaget, har bare scoret fire ganger på eget gress. Sist tirsdag var det også slutt i den engelske ligacupen, da Leicester vant etter straffekonk på King Power Stadium i Leicester. Når det først går dårlig, så taper man og en straffekonk. Meget tungt mentalt for trenere og spillere. Den siste kamp i ligaen endte med tap 2-3 i London mot Fulham.

Shane Long er skadet og spiller ikke, mens Danny Ings og Sam Gallagher kan rekke kampen.

Manchester United ankommer sørkysten med store problemer. Tiden etter Sir Alex Ferguson har tydelig vist hvor vanskelig han skulle bli å erstatte. Uro og offentlig kritikk av egne spillere var utenkelig under den store manageren, men dessverre en stil Jose Mourinho ønsker å praktisere på Old Trafford. Etter at en tredjedel av sesongen er unnagjort ligger United på plass sju, hele 14 poeng etter toppen. Det er ikke lenger en kamp om å slå City for United. Det har blitt en kamp om å ta seg blant topp fire. Dette var helt utenkelig for United-fansen for noen år siden.

Nå kan du skrape flax-lodd her!

Enda verre er det at avstanden til en Champions League-plass er hele sju poeng. En opptur var det dog at en plass i årets sluttspill ble sikret med 1-0 hjemme over Young Boys sist tirsdag. Muligens kan det skape litt ro og tid for klubben. Siste seriekamp endte med svake 0-0 hjemme mot Crystal Palace. Selvfølgelig kunne United vunnet den kampen, men de er faktisk litt heldig at Palace ikke scoret. De spiller ikke bra fotball for tiden!

Midtstopperne Lindeløf og Rojo er begge ute med skader og spiller ikke. 
Normalt vinner United en slik kamp som dette, men det må man slutte å si nå! Man kan ikke fortsette å si at United bare vinner denne. Fakta er at det behøver dem ikke gjøre, og at de trolig blir for store favoritter. 

Begrunnelse under 2,5 mål: Vi ser ikke for oss at dette skal bli en høydare. De som har fulgt United tett denne sesongen har sett laget sitt spille kjedelig fotball. Vi tror på en kjip førsteomgang igjen, der det fort står 0-0. Under 2,5 mål er det klart beste spillet i kampen. Vi synes 1,75 er innafor.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Crystal Palace - Burnley H - 1,57 (Spillestopp 15:55)

Et særdeles viktig oppgjør i nedre del av tabellen.

Crystal Palace som avsluttet sist sesong på en veldig fin måte sliter stort. Spesielt hjemme på Selhurst Park har formen vært katastrofalt svak. 0-2-4 tilsier nedrykk alle dager i uken. Bare to scorede mål på disse sju. Merkelig nok i 2-2 kampen mot Arsenal. Borte har Palace vært greie. Laget var faktisk noe uheldig i 0-0 kampen mot Manchester United sist helg. Manager Roy Hodgson må virkelig få sitt Palace opp i tauene på eget gress om dette ikke skal ga galt.

Wickham er tilbake i trening, mens Benteke og Scott Dann fortsatt mangler.

Burnley ankommer London med like mange poeng som Palace før denne kampen. Begge står med ni poeng, og med det et poeng over nedrykksstreken. Det er således et særdeles viktig bunnoppgjør som spilles. Burnley sliter borte, og har 1-2-4 ute på tur før denne kampen. 
Laget tapte 1-2 hjemme for Newcastle sist, og har med det tapet seks strake ligakamper uten seier. Undertetgnede så kampen, og må si at Burnley skuffet. Det var en meget skuffende innsats. Newcastle burde scoret 3-1 med Ritchie og punkert kampen. Pope og Ward er ute med skader, mens Gudmundsson og Tarkowski kan rekke kampen etter sine smeller.

Begrunnelse H: Palace var gode på Old Trafford sist helg, og har defintivt noe på gang. Burnley spiller ikke noe imponerende fotball, og skuffet hjemme mot Newcastle sist uke. Vi tror på enkel hjemmeseier. 

Totalodds: 1,75 på United-kampen, og 1,57 på Palace-seier gir oss en totalodds på 2,75. Det skal være en finfifn dobbel!

Klikk her for å levere dette spillet