SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Wolves taper alltid mandagskampene

Romain Saiss (nummer tre fra venstre) jubler etter scoringen sin mot West Ham. Wolverhampton Wanderers har tre seire på rad nå, men de hater mandagskamper. Ryker seiersrekken i kveld?   (David Davies/PA via AP)

Romain Saiss (nummer tre fra venstre) jubler etter scoringen sin mot West Ham. Wolverhampton Wanderers har tre seire på rad nå, men de hater mandagskamper. Ryker seiersrekken i kveld? (David Davies/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Wolverhampton har tapt alle fire Premier League-kampene de har spilt på en mandag.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel Premier League: Wolves taper alltid mandagskampene

Oddssingel La Liga: Alaves er solide på hjemmebane

V64 Sverige: Frekk V64-banker i spennende omgang

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Premier League-kampen mellom Wolverhampton og Newcastle, i tillegg er det spennende kamp fra La Liga hvor Alaves møter Levante. Det er også kamper fra 2. Bundesliga, italiensk Serie B og fransk Ligue 2. Natt til tirsdag spilles det tre kamper i NHL og det spilles fire kamper i NBA.

NB! 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Wolverhampton Wanderers – Newcastle United 1,65 – 3,35 – 4,75 B (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Wolves er i strålende form. De står med tre seire på rad før mandagens hjemmekamp mot Newcastle. Dersom ulvene vinner mandagens match vil de være oppe i 41 poeng, og det er ny klubbrekord i Premier League for Wolves.

38 poeng er uansett det meste et nyopprykket lag har hatt etter 25 kamper siden 2005-2006-sesongen, da hadde Wigan 39 poeng og West Ham 38 poeng.

Nuno Espírito Santo sine menn har scoret tre mål eller mer i tre kamper på rad nå, og det er første gang de har klart siden 1980.

Mandag møter Wolves et Newcastle-lag på desperat poengjakt. De ligger på plassen over nedrykksstreken, men det er bare målforskjellen som skiller dem fra Southampton som er på nedrykksplass.

Etter to seire på rad, tapte The Magpies 0–1 borte mot Totteham forrige helg. Det var lagets femte bortetap denne sesongen. Bortestatistikken til Newcastle viser 2-5-5, men de er ubeseiret i de fire siste bortekampene Molineux Stadium i alle turneringer. De håper å ta sin tredje borteseier på rad mot ulvene.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Wolves liker ikke mandagskamper. De har tapt samtlige fire mandagskamper de har spilt i Premier League. Den siste seieren til Wolves i toppdivisjonen på en mandag kom i mai 1984 mot Leicester. Det begynner å bli en stund siden.

Wolves får tilbake Diogo Jota og Ruben Vinagre. De spilte ikke FA-cupkampen mot Shrewsbury. Jota har slitt med en skade, mens Vinagre var syk.

Nysignering Miguel Almirón kan få debuten sin for Newcastle mandag kveld. Den tidligere Atlanta-spilleren er spennende type, og det blir interessant å se hva han kan bidra med i Premier League.

Paul Dummett, Mohamed Diame, Ki Sung-yueng og Karl Darlow er også tilgjengelig etter å ha vært skadet, mens Yoshinori Muto er tilbake fra Asia Cup.

Wolves viser flott form. De står med tre seire på rad før mandagens match, men jeg tror de får det tøft mot et Newcastle-lag som kjemper for å overleve i Premier League. Det er verdt å merke seg at alle fem bortetapene til Newcastle har kommet mot lag som startet runden med å være blant de fem beste på tabellen.

Problemet til Newcastle denne sesongen har vært at de scorer for lite mål. De har kun scoret 21 mål så langt, bare Huddersfield har scoret færre enn dem i Premier League.

Jeg tror det blir en tett og jevn kamp mandag, og jeg sitter med en følelse av at Newcastle kan overraske. De har en god statistikk borte mot Wolves og de får inn mange friske bein. Det kan løfte dem. 4,75 i odds på borteseier er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet