Verken Storhamar-trener Peter Johansson eller lagkaptein Pål Johnsen har spesielt mye positivt å si om kampen mot Manglerud Star.

- Spiller ikke hockey
- Det blir vanskelig å score mål når man møter et lag som ikke vil spille hockey, konstaterer Johansson og forklarer nærmere.
- MS spiller en destruktiv hockey som er vanskelig å takle. Vi forsøker å gjøre vårt beste, men det hele ender med straffelotteri.
- Etter en kamp som i kveld er det vanskelig å si om en bør gjøre endringer i laget. Det er rett og slett vanskelig å si noe konstruktivt for slik som kveldens motstander spiller bør det ikke gjøres på toppnivå i Norge, avslutter Johansson.

- Grisehockey
Kaptein Johnsen er enda klarer enn treneren.
- MS er et drittlag. De forsøker ikke å produsere noe som helst, men spiller bare grisehockey, fastslår Johnsen uten å legge fingrene i mellom.
- Det er svært vanskelig å møte et lag som ikke vil annet enn å ødelegge for motstanderen. Enda vanskeligere blir det når de får lov av dommeren til å gjøre det.
- Det er blitt slik i norsk hockey nå at mer og mer slipper til, mens man i andre land og ligaer strammer inn for å få fram de teknisk gode spillerne gjøres det motsatt her. Tømmerhoggerne får lov til å både hekte, slashe og takle uten å straffes for det.
- MS skal likevel ha for at de gjør å godt de kan. De kjemper hardt og spiller vel som best de kan. Dessverre tas vi andre som ikke har en slik spillestil hardere.
- Denne grisekampen får en bare legge bak seg å gå videre. Det er bare å stå på, avslutter Johnsen.

Neste kamp for Storhamar Dragons er hjemme i OL-Amfi’n førstkommende torsdag. Motstanderen er, som da Amfi’n åpnet for 18 år siden, Stjernen.