Tunge tap for Solør BK

BLIR VIKTIGE: Andreas Skoglund og Jens Mathiesen er to av de tre unggutta på Solør BK: De to og yngstemann Jonas Dammen blir viktige i de tre siste kampene.
(Foto: Sverre Viggen)

BLIR VIKTIGE: Andreas Skoglund og Jens Mathiesen er to av de tre unggutta på Solør BK: De to og yngstemann Jonas Dammen blir viktige i de tre siste kampene. (Foto: Sverre Viggen)

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

(Solør BK - Munken 5-7. Solør BK - Trondheim BK 5-7) Solør-bowlerne spilte under pari i eliteseriekampene hjemme i helga og gikk på to tunge tap. Det betyr at man er i nedrykksstriden før sesongavslutningen. Siste kamp borte mot Glåmdal kan bli avgjørende, faktisk for begge lag.

DEL

– Vi var rett slett ikke gode nok i helga. Stabiliteten var ikke god nok. Det ble for spedt.  Men vi har fortsatt store muligheter til å overleve i toppserien hvis vi vinner en av de tre siste kampene, sier leder i Solør BK, Knut Atle Skoglund.

Lagets tre siste kamper er alle bortekamper mot Solli, som spiller for gull, Frogner som slåss i bunnen, samt Glåmdal BK som mest trolig har sikret ny kontrakt før siste kampen mot Solør. Det tredje Hedmark-laget, Briskebyen, har slitt denne sesongen etter å ha mistet nærmest et helt lag. Briskebyen slo Trondheim BK lørdag og tok et lite skritt vekk fra den mest utsatte posisjonen.

Andreas Skoglund var beste Solør BK-spiller i begge kampene lørdag, mens de seks andre spillerne som ble benyttet, hadde en ustabil dag.

Artikkeltags