9 tekniske feil. 23 skuddbom (fire av fra straffemerket). 22 mål.

Dette var beholdningen etter Elverums bortekamp mot Halden i GRUNDIGligaen onsdag kveld.

Elverum fikk aldri kampen inn i sitt spor, og selv om Halden-keeper Rasmus Bech hadde dagen i målet til hjemmelaget, gjorde Elverums angrepsrekke det enkelt for dansken.

- Vi bommer på fire hundreprosentssjanser, tre straffer og har seks tekniske feil i andre omgang. I tillegg ledet vi med fire mål rett etter pause. Dette er en stor skuffelse, sier Elverum-trener Michael Apelgren til Østlendingen.

- Hva er det som skjer?

- Mitt enkle svar er at vi ikke er bedre. Det har skjedd for mange ganger til at det finnes noen unnskyldning på det her, svarer treneren.

For etter at Elverum slo Drammen 30-25 i Terningen Arena 8.februar , har ikke Elverum vunnet.

Bodø vant 25-24, før Elverum reddet et poeng i sluttsekundene hjemme mot Fyllingen forrige helg.

Etter onsdagens tap mot Halden er Elverum nummer fire på tabellen. To poeng bak Bodø, som har én kamp mindre spilt enn hedmarkingene.

- Vi gir aldri opp medaljene, men vi jobber nå for å forberede oss til sluttspillet. Vi vil ikke se på noen tabell, vi må rett og slett gå i oss selv og sørge for at alle tar sitt spill alvorlig. Det er for mange som underpresterer nå.

Og det er ikke hvilke som helst treneren drar frem som de som må heve seg.

- Jeg føler det er de meritterte spillerne som underpresterer. De unge gjør sine saker bra, det mange av de eldre gjør er ikke bra nok, sier svensken, før han fortsetter.

- Vi må bruke de opplevelsene her for å få svar, trene videre, og prøve å finne igjen formen og det gode spillet før sluttspillet.