Drar ut for å komme hjem

TIL VARBERG: Jørgen Andreas Bakke forlater etter alt å dømme Elverum til fordel for 1. divisjonsklubben Varberg, som holder til 40 minutter utenfor Göteborg. – Det blir et spennede eventyr, tror keeperen. (Foto: Anita Høiby Gotehus)

TIL VARBERG: Jørgen Andreas Bakke forlater etter alt å dømme Elverum til fordel for 1. divisjonsklubben Varberg, som holder til 40 minutter utenfor Göteborg. – Det blir et spennede eventyr, tror keeperen. (Foto: Anita Høiby Gotehus)

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Jørgen Bakke skal etter alt å dømme spille i Sverige kommende sesong. Erik Halberg reiser til Trondheim. Begge håper å utvikle seg så mye at de får sjansen til å komme tilbake til Elverum.

DEL

Det er en retur til Elverum som er drømmen, men med det som har skjedd med klubben det siste året, føler jeg at det er greit å komme seg ut litt, og prøve et eventyr et annet sted, sier keeper Jørgen Bakke.

Han havner etter alt å dømme i den svenske 1. divisjonsklubben Varberg.

To andre tilbud

– Jeg har ikke signert ennå, men totaltilbudet er veldig bra, så det ligger an til at det blir Sverige, sier Bakke, som også har fått kontraktsforslag fra to norske klubber (Charlottenlund og Bækkelaget).

– Jeg fikk positive signaler fra ØIF Arendal også, men som sagt har jeg blitt tilbudt en veldig god pakke i Sverige, med både jobb og spilletid, sier keeperen.

LES OGSÅ: Bakke på prøvespill for fire klubber 

Drar til Trondheim

Én annen som nå forlater Elverum til fordel for mer spilletid, er Erik Nyheim Halberg.

Han reiser til Trondheim for å spille for 1. divisjonsklubben Charlottenlund. Klubben trenes av Christian Berges lillebror Marius, og har blant andre tidligere Elverum-spiller Kim André Rinnan i stallen. Tidligere Elverum-keeper Per Egil Riddervold skal også være aktuell for klubben.

– Jeg tenkte det var lurt å prøve noe nytt. Jeg har fått beskjed fra Elverum om at jeg ville blitt 3. valg og ikke få spilletid kommende sesong, og da kan jeg like gjerne spille 1. divisjon. Jeg drar for å få tillit, og se hvor langt jeg kan nå. For meg er det kanskje riktig å gå et steg ned, for å forsøke å spille meg tilbake i eliteserien senere, sier Elverum-gutten, som håper på en retur til moderklubben.

– Jeg har lyst til å bevise for Elverum at jeg er god nok og målet er å komme tilbake en dag. Jeg har spilt håndball for Elverum hele livet, og det er den klubben som ligger hjertet mitt nærmest. Nå håper jeg å utvikle meg videre i Trondheim og Charlottenlund. Jeg synes opplegget virker veldig bra, og målet blir å forsøke å holde klubben i 1. divisjon også etter kommende sesong, fastslår 20-åringen.

Artikkeltags