HBC Nantes var i finalen i forrige utgave av EHF-cupen, der måtte de gi tapt for Bjarte Myrhols Rhein Neckar-Löwen.

FØLG KAMPEN HER!

Det er med andre ord et formidabelt hinder Elverum skal over for å nå gruppespillet i Champions League.

– Dette er den tøffeste motstanderen vi noen gang har møtt. Laget er fullt av verdensstjerner, flere av dem har spilt håndball siden jeg selv var aktiv, sier Berge, om den franske klubben som formelig flommer over av landslagsspillere.

– Jorge Maqueda er kanskje den spilleren i Nantes det er verst å møte, med tanke på størrelse og skuddkraft, men også venstrebacken Alberto Entrerrios er en klassespiller, advarer Elverum-treneren, som ikke har tenkt å gå for seier mot det franske stjernelaget:

– Vi kommer til å bruke denne kampen litt annerledes. Vi skal konsentrere oss om oss selv, og gjøre det vi kan best mulig uten å tenke for mye på hvem som er motstander. Da må vi ha fokus på det elementære som returløp, kontringsspill og å være tøffe i taklingene, sier Berge.

– Finnes det noen svake punkter som dere kan ta dem på?

– Nantes er et så komplett lag, at det er vanskelig å si. Det har en mye bedre fysikk enn oss, de har mer rutine og er bedre teknisk. Håpe kan jo være at de undervurderer oss kraftig, slik at vi kan komme oss derfra med et respektabelt resultat, sier Berge.

– Og et respektabelt resultat vil være?

– Alt under sjumålstap hadde vært fantastisk, men det handler ikke så mye om hva stillingen blir til slutt. Jeg vil mye heller se at gutta står opp og spiller sin beste håndball. Vi skal ikke stå med lua i hånda og se på. Jeg vil at spillerne skal være modige og at de virkelig prøver seg. Det skal de få frie tøyler til å gjøre, konstaterer Elverum-treneren.P.S: Du kan følge kampen semi-live via ostlendingen.no i ettermiddag fra klokken 17.00!