Berge blir landslagssjef

Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Christian Berge får fornyet tillit som sjef for Norges håndballgutter.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Norges Håndballforbund tviholder på at de vil bruke tiden fram til 30. juni på å bestemme seg for hvem som blir ny landslagssjef. Ifølge sikre kilder skal imidlertid avgjørelsen allerede være tatt. Nåværende Elverum-trener Christian Berge, som har vikariert i stillingen som Norge-sjef i fire måneder, blir nå ansatt på fast basis.

LES OGSÅ: – Har vanvittig lyst på jobben

Daglig leder i Elverum Håndball, Jostein Borkhus, sier til Østlendingen at de ennå ikke har fått formell beskjed om at Berge blir ansatt, og han reagerer på at klubben ikke har blitt informert.

– Det eneste vi har fått vite fra offisielt hold er at Christian Berge er én av kandidatene som er igjen. Det er bildet forbundet har skapt mot oss, sier EHH-lederen.

Han er imidlertid ikke overrasket over at dette nå kommer ut.

– I dagens informasjonssamfunn kan slike ting skje fort, men som sagt har vi til gode å få endelig beskjed fra NHF, sier Borkhus, som understreker at en ansettelse uansett ikke vil gå videre før klubben har forhandlet med forbundet.

– Eierskapet til Christian Berge er per i dag vårt, og om NHF mener de skal gå ut med en offentliggjøring 30. juni, må det uansett være en prosess i forkant for å få det klart. Det skal forhandles om Berge, påpeker Borkhus.

LES OGSÅ: Dette er mannen som kan erstatte Berge

Artikkeltags