Gå til sidens hovedinnhold

Elverum vant oppskriftsmessig mot Bodø

Artikkelen er over 8 år gammel

(Bodø HK-Elverum 21-28) Sesongens lengste, og kjipeste bortereise for Elverum håndball endte i seier mot laget fra nord. Det var jevnt fram til pause, men så sa Elverum takk for seg og styrte seieren inn.

Bodø HK har tatt noen viktige skalper hjemme i Bodø spektrum, men for Elverum ble dette en transportetappe mot seriegullet.

Vi fulgte kampen direkte – les referatet nederst i saken!

Halvt gir

Elverum og Christian Berge visste at bare seier var godt nok for en forventningsfull supporterskare hjemme i Elverum. Haslum gjorde jobben sin hjemme mot Nøtterøy og derfor var fasiten enkel: 

Elverum måtte ta med to poeng hjem til Terningen Arena.

Lagene fulgte hverandre tett i hele første omgang, og Bodø yppet seg mot Elverum med høyt tempo og hardt duellspill, men de hvitkledde kjørte bare på halvt gir. Maestro Andreas Rönnberg styrte showet fra sin posisjon og delte ut pasninger og innspill som bare han kan.

Til pause ledet Elverum 14-12 og det så ut til å bli en spennende andre omgang.

Målfattig

Det var noe dødt over begge lag i starten av andre omgang. Det var som om de visste utfallet av kampen før den i det hele tatt var ferdig. Tempoet ble dratt ned og det var bom etter bom fra begge lag.

På et punkt i kampen stod det helt stille for begge lag. Elverum måtte ha syv minutter på  å score ett mål, men det stod verre til med hjemmelaget Bodø som måtte ha hele 15 minutter mellom to mål. Det blir det ikke stor håndball av.

Gjorde jobben

Men Elverum gjorde jobben sin. De rykket sakte, men sikkert i fra hjemmelaget og vant komfortabelt 28-21 i en kamp som ikke inneholdt noe spektakulært. Som sagt så var dette en transportetappe for Elverum.

 - Jeg er fornøyd med kampen. Vi scorer 28 mål på en vanskelig bortebane og gjør jobben vår greit synes jeg. Nå er all fokus rettet mot onsdagens kamp mot Follo, sa Christian Berge etter kampslutt.

Mer spennende blir det i neste serierunde da Elverum møter Follo hjemme i Terningen Arena og Haslum skal møte BSK/NIF borte. Elverum kan bli seriemestere allerede da om alt går veien.

Kommentarer til denne saken