Gå til sidens hovedinnhold

Mamelund: – Når har jeg sagt nei til å score mot Elverum?

Artikkelen er over 9 år gammel

Erlend Mamelund er ikke sikker på at han spiller i kveld, men på spørsmål om lysten er der, kommer det kjapt: – Når har jeg sagt nei til å score mot Elverum? Og dermed er tonen satt.

Da Østlendingen snakket med Mamelund i ettermiddag, var det en landslagsspiller i perlehumør som gledet seg til kamp. Og det til tross for at han starter onsdagdagen med eksamen på BI, før han setter seg på bussen til Elverum.

– Jeg har vel egentlig blitt for dårlig til å spille, og regner med å være satt ut av laget mot Elverum. De andre har jo prestert så bra i mitt fravær, sier Mamelund humoristisk.

Han tar derimot ikke like lett på skaden i albuen.

– Vi har jo tatt oss til cupfinalen, i motsetning til visse andre, og så er det et mesterskap i vente. Jeg tar definitivt ingen sjanser, sier Mamelund bestemt, og legger til:

– Jeg forholder meg til hva Tom-Eirik Skarpsno bestemmer, og så får vi se om og eventuelt hvor mye jeg kan spille.

– Men du har lyst?

– Jeg gleder meg til å møte Taiga’n igjen. Om jeg ikke spiller, får jeg vel stille meg foran dem og gjøgle litt. Det kan hende det gjør samme nytten som å ha meg på banen, flirer landslagsstjernen.

Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno bekrefter at Mamelund er med i troppen, men sier det er uaktuelt å bruke ham i forsvar.

– Erlend har fått beskjed om å være med, men jeg er usikker på hvor mye vi kan bruke ham. Uansett kan vi ikke ha ham med i forsvar, så da må vi eventuelg gjøre noen rokeringer. Sjansen for at det skal gå galt med albuen hans er definitivt mindre om vi bare bruker ham i angrep. Og med både en cupfinale og et mesterskap i vente, er vi nødt til å minimere risikoen, sier Haslum-treneren.

Se Elverum-keeper Morten Nergaard svare Erlend Mamelund øverst i videovinduet saken!

Kommentarer til denne saken