Medina Perez satte inn 103 mål for Elverum i 2013/14-sesongen, og ble med det lagets 2. mestscorende spiller etter André Lindboe.

I dag signerte svensken kontrakten som binder ham til Elverum i ytterligere ett år, og 26-åringen er klar på at han er toppmotivert for oppgavene som venter.

– Sluttspillet er utrolig viktig med tanke på å sikre en plass i EHF-cupen. Vi vil ut i Europa, og dette er vår siste mulighet. i mine øyne ville det vært en stor skuffelse om vi ikke tar oss dit, sier Medina Perez, som teller på knappene om han ønsker å fortsette som spiller etter denne sesongen.

– Det har vært mye «nesten» for meg i løpet av karrieren, så jeg får se hvor lenge motivasjonen holder. Men jeg kommer garantert til å gi alt kommende sesong for å se hva det holder til, og så får jeg ta en ny vurdering etter det, fastslår midtbacken, som også gleder seg til å ta fatt på trenergjerningen.

– Det er viktig for meg å ha noe å gjøre utover det å være spiller. Nå får jeg ansvaret for 4. divisjonslaget, samt at jeg skal være med litt i teamet rundt 2. divisjonslaget også. Jeg er definitivt interessert i en trenerkarriere når jeg er ferdig som siller, så dette er en flott mulighet for meg til å utvikle meg, samtidig som jeg kan dele av mine erfaringer, sier Medina Perez.

– Viktig signering for Elverum

– At Nacor  Medina Perez nå velger å være med videre veldig viktig med tanke på at vi nå har en kjernegruppe som er minst like sterk som den vi har hatt denne sesongen, fastslår daglig leder i EHH, Jostein Borkhus.

– Med Nacors signatur, og med tanke på at vi har hentet spillere som Nikolaj Mehl vil jeg si at vi begynner å nærme oss en meget kvass kjernegruppe for kommende sesong, sier Borkhus til Østlendingen.

Han er også meget opptatt av at Medina Perez nå går inn på trenersiden i klubben.

– Der har vi gjort et scoop nettopp med tanke på at vi nå sikrer oss en trenerkapasitet som er en nøkkelspiller i vårt A-lag. Vi har sett hvordan han framstår på gulvet i trenersammenheng tidligere, og er meget godt fornøyd med å få ham på plass som ansvarlig for 4. divisjonslaget, sier Borkhus.

Nacor Medina Perez blir en av de mer kostbare signeringene Elverum Håndball gjør denne sesongen.

– Uten at jeg vil gå inn på beløp kan jeg bekrefte at det ligger i sakens natur at Nacor er en av våre dyrere spillere. Han er en viktig brikke i laget, og en vi velger å prioritere, sier Borkhus.

Fortsetter trener-jakten

Christian Berge har på kort tid løftet håndballgutta.

Forbundet forhaster seg likevel ikke for å finne Robert Hedins erstatter.

Etter to seirer (Danmark og Slovenia) og 25-27-tap mot Frankrike, får vikar-Berge ros fra de fleste hold.

– Hva sier du til dem som sier at Berge får jobben?

– Han har glidd godt inn i gruppen og satt sitt preg på laget allerede. Men vi må dypere inn i sakene. Det er stor forskjell på å ansette for fire måneder og fire år. Jeg vil tro at Christian har flere spørsmål han vil ha svar på. Vi vet heller ikke hva slags behov og krav han har, sier Erik Langerud til NTB.

Søknadsfristen går ut 5. mai, og Håndballforbundet jobber også aktivt for å kartlegge markedet.
Ifølge Langerud har interessante trenernavn tatt kontakt med NHF angående jobben.

– Vi regner med å ha det klart i midten av juni, sier Langerud.

Men Berge leder an feltet, og favorittstempelet hans ble forsterket etter Golden League-turneringen.