Det så ikke ut til at verken fjorårets tiendeplass på tabellen, eller de store spillerutskiftningene i klubben preget vertene nevneverdig da kampen mellom Drammen og Elverum ble blåst i gang, onsdag kveld. Tidligere Fyllingen-spiller Erik Alm satte kampens første, og stillingen var 5-1 da det var spilt i drøye syv minutter.

Straffebom og tekniske feil

Elverum surret fælt i de første ti. To straffebom (begge av André Lindboe) på seks og et halvt minutt og tekniske feil, bidro til at  gjestene ikke klarte å henge med. Da tavla viste 11:35, startet Steffen Stegavik opphentingen for Elverum, og det løsnet både offensivt og i forsvar. Sistnevnte sørget også for 8-8 med sin tredje scoring, da det gjensto 12 minutter av den første omgangen.

De siste minuttene av omgangen ble preget av feil fra begge lag, og etter at Luka Mitrovic kastet bort sjansen til å sette sin fjerde, sto det 12-12 til pause.

Fortsatte den gode trenden


Selv om det var Drammen som satte 2.omgangs første scoring, etter straffe av Christian Spanne, tok det ikke lange stunden før Elverum våknet. Petter Øverby scoret sitt første fra strek, og derfra og ut rykket gjestene ifra. Nicolaj Mehl sørget for  15-19, da det gjensto 20 minutter av kampen, og vertene scoret kun tre mål på 12 minutter.

Bildeserie

Se Drammen-Elverum i bilder her!

 

Hektiske sluttminutter

Gjestene fra Hedmark ledet med fire mål etter halvspilt andreomgang, men mot slutten av omgangen kom Drammen sakte men sikkert tilbake i kampen. Det sto 20-22 etter 22 minutter spill, og etter straffebom av gjestene, var håpet tent hos Drammenssupporterne.

Elverum klarer allikevel å holde hodet kaldt, og da Jonas Burud satte inn 23-24, var kampen avgjort.

Østlendingen kommer tilbake med mer!