Første omgang bar preg av litt åpningsnerver fra begge lag, og Elverum hadde få problemer med å holde følge med Kadetten Shaffhausen. Midtveis i omgangen fikk imidlertid hjemmelaget et lite overtak, og ledet på et tidspunkt med tre mål.

SE VIDEOER MED NERGAARD OG APELGREN LENGRE NED I SAKEN!

Lagets store stjerne Gabor Csaszar satte jevnt og trutt inn mål, og det så ikke bra ut da Elverum i tillegg fikk en utvisning, men paradoksalt nok virket det som om det var det som skulle til for å vekke dyret i de svart-hvite. De hentet ikke bare opp Kadettens tremålsledelse, men kom seg også foran med ett, og til pause var stillingen 15-16.

Etter pause var det tydelig at Elverum hadde bestemt seg for at de ville ha med begge poengene hjem. De gikk respektløst til verks mot det sveitsiske mesterlaget, og anført av en strålende Morten Nergaard, fikk de en luke på to til tre mål som de beholdt stort sett omgangen igjen.

På tampen av kampen var det nok mange som satt med hjertet i halsen. Kadetten kjempet seg til å utlikne til 30-30 da det gjensto 20 sekunder, men med bare to sekunder igjen på klokka rundet Luka Mitrovic forsvaret, og satte inn seiersmålet.

Dermed har Elverum sikret seg to poeng i sin debut i Champions League!

Bildeserie

Se bildene fra jubelkampen!

 

Østlendingen kommer straks tilbake med mer!