2 x Alexander har fått av gipsen – håper på spilletid i Frankrike

TILBAKE: Alexander Westby (t.v.) og Alexander Blonz har begge vært ute med brudd i hånda. Nå har venstrekantene fått av gipsen, og håper å kunne bidra på banen allerede i Frankrike neste helg.

TILBAKE: Alexander Westby (t.v.) og Alexander Blonz har begge vært ute med brudd i hånda. Nå har venstrekantene fått av gipsen, og håper å kunne bidra på banen allerede i Frankrike neste helg.

Begge Elverum Håndballs venstrekanter, Alexander Blonz og Alexander Westby fikk av sine respektive gipser denne uka. Nå håper begge å få noen spilleminutter i Frankrike neste helg.

DEL

– Bildet så veldig bra ut, men etter sju uker uten bevegelse er jo hånda ganske stiv, beskriver Alexander Westby, som pådro seg et brudd i båtbeinet i den siste sluttspillfinalen mot ØIF Arendal i vår.

– Bruddet har grodd helt fint, og nå må jeg bare få tilbake bevegeligheten, sier venstrekanten, som begynner å bli utålmodig etter å komme tilbake på banen.

– Jeg begynte å leke litt med ball bare en time etter jeg fikk av gipsen, men jeg prøver å begrense meg litt. Det handler om å få tilbake styrke og bevegelse, så da gjelder det å bli overivrig. Jeg kjente på uro og rastløshet i kroppen på trening i går, og er mer enn klar for å spille håndball igjen, sier Westby, og legger flirende til:

– Den som ikke spiller ut til meg når jeg er tilbake kommer til å få høre det, for å si det sånn!

Og Elverums andre venstrekant, Alexander Blonz, fikk også av sin gips tidlig denne uka.

– Bruddet har grodd fint, så jeg må bare komme litt i gang igjen. Forhåpentligvis kan jeg rekke å spille noen minutter i Frankrike, sier Blonz.

Elverum Håndball har dermed fått tilbake to meget viktige brikker til neste del av oppkjøringen. Nå er det trening hjemme i en drøy uke, før turen går til Strasbourg 22. august. Deretter venter NM-kamp mot Falk Horten før serien dundrer i gang 4. september.

Forhåpentligvis med en skadefri og full stall.

Artikkeltags