Det var stor stemning da Follo tok imot Elverum i Langhushallen søndag kveld. Follo sto oppført med kun tre poeng på sesongens syv første kamper, men har allikevel kjempet seg til en semifinale i cupen. Både kaptein Lars Nordberg og trener Christian Berge var derfor klar på at Elverum ikke ville ta lett på denne kampen.

Ostlendingen.no fulgte kampen live, kampreferat nederst

Follo holdt tritt med Elverum i én omgang, men etter hvilen skrudde de hvitkledde på turboen! Anført av en lynrask André Lindboe og en Kjetil Aanestad i knallform var det aldri tvil om hvem som skulle stikke av med poengene. Nevnte Lindboe scoret hele ti mål, og mener Elverum fikk akkurat den kampen de ønsket seg. - Vi spiller en ålreit kamp, og vi styrer akkurat slik vi vil. Hele laget presterer i forsvar, og det gjør at vi får mange kontringsmål. Jeg får mange fine baller å jobbe med, og da blir det mange mål, sier Elverums nye storscorer.

Trener Christan Berge var også meget fornøyd med kampen; - Vi spiller kjempebra, hele laget gjør en kjempeinnsats. Vi er så godt trent at spillerne klarer å stå lenge på banen, og prestere på et høyt nivå hele kampen. Vi mangler kanskje litt kynisme, men det er ikke noe å legge stor vekt på i en kamp som dette. Lindboe gjør en strålende kamp og det er herlig å se Aanestad spille, i dag var han sikkerheten selv både fremover og bakover!

Elverum tar med dette med seg både to poeng, og en god gjennomkjøring før onsdagens storoppgjør mot Haslum! Den kampen følger vi også live, for de av dere som ikke har mulighet til å møte i hallen.

Se kampreferat nederst