Gå til sidens hovedinnhold

Entrepenøren: - Vi har lagt oss flate

Artikkelen er over 6 år gammel

Entrepenør Bane og Entrepenørservice AS er lei seg for feilen som ble gjort. De fokuserer nå helt og fullt på å ferdigstille friidrettsbanen.

- Vi har lagt oss flate overfor Elverum kommune, sier daglig leder Jo Pedersen i Bane og Entrepenørservice AS til Østlendingen. 

Drammen-firmaet - som har drevet innen idrettsanleggbransjen siden 2006 - forklarer feilen som ble gjort slik:

- Vi bruker gps-utstyr til oppmåling. Det er her det har skjedd en feil, slik at banen fikk feil lengde. Dette ble avdekket under vår kvalitetssikring.

LES OGSÅ:

Uvisst når anlegget står klart

Fokuset er nå å rette opp i feilen så fort som mulig. Arbeidet starter altså kommende uke. Men hvor lang tid utbedringen vil ta, er usikkert.

- Grunnarbeidet går raskt, mens legging av gummidekke er væravhengig. Kommer det regn eller snø er dette vanskelig. Derfor kan jeg ikke svare på når utbedringen er ferdig, sier Pedersen. 

Det er entrepenøren som må stå for den økomiske belastningen utbedringen medfører. Det bekymrer ikke Pedersen. 

- Det er ikke snakk om store summer. Det er heller ikke det viktigste; nå er fokuset ene og alene på å få dette ferdigstilt, sier han.

Roser kommunen

Bane og Entrepenørservice AS har vært tungt inne i anleggsvirksomheten ved Terningen. Firmaet står bak fotballbanen, to tennisbaner, to basketballbaner og en sandvolleyballbane. 

- Samtilige av disse prosjektene er levert i henhold til avtale, sier Pedersen.

- Hvordan har dialogen med Elverum kommune vært i denne saken?

De har behandlet denne saken på en meget profesjonell måte. I forhold til avviksmeldingen er alt gjort etter reglene, roser Pedersen.

Kommentarer til denne saken