Avviser skittent spill

BEKLAGER: Molde-trener Tor Ole Skullerud ser Ruben Gabrielsens uttalelser som uheldig og er klar på at klubben ønsker å opptre ryddig i forhold til sitt eget 2. lag.

BEKLAGER: Molde-trener Tor Ole Skullerud ser Ruben Gabrielsens uttalelser som uheldig og er klar på at klubben ønsker å opptre ryddig i forhold til sitt eget 2. lag. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Molde-trener Tor Ole Skullerud ser Ruben Gabrielsens uttalelser som uheldige, og påpeker samtidig at det er trenerapparatet i Molde som bestemmer hvem som spiller for 2. laget.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Ruben Gabrielsens uttalelser om at han ønsket å spille kampen for Molde 2 mot Elverum for å hjelpe Raufoss i opprykkskampen har skapt debatt.

Molde-trener Tor Ole Skullerud sier til Østlendingen onsdag at det ikke er sant at Gabrielsen ba om å få spille og i tillegg forhørte seg om flere A-lagsspillere ville bidra i kampen.

– Det er viktig for oss å få frem at det er jeg i samråd med trenerapparatet i klubben som tar ut laget. Ruben var positiv til å spille kampen, men det er vi som tar ut laget, sier Skullerud og legger til:

– Jeg har tatt det opp med Ruben at uttalelsene hans er uheldige.

Molde stilte et slagkraftig mannskap i mandagens kamp. Det skyldes nye spillere og tøft program for juniorene, forklarer Skullerud.

– Vi har flere nye spillere i Molde som vi ønsker å få i gang. Samtidig hadde vi en juniorkamp i Fredrikstad søndag og da blir belastningen på juniorspillerne stor. Vi prøvde å få flyttet den kampen. Da det ikke gikk forsøkte vi å få flyttet Elverum-kampen, men det lot seg ikke gjøre, sier Skullerud, som er klar på at Molde ønsker å opptre så rettferdig som mulig overfor de andre lagene i avdelingen.

– Vi skal opptre ryddig, det er det ingen tvil om. Jeg har selv snakket med både Kevin Knappen og Jon Nersveen og beklaget at det ble som det ble i den kampen, sier treneren, som forstår at det blir reaksjoner som følge av uttalelsen til Gabrielsen.

– Det forstår jeg veldig godt og vi beklager det som har kommet frem, men sannheten er at vi trenerne tar ut laget til hver kamp.

Artikkeltags