Løten banket Enga

TRE AV Bawi: Med tre scoringer ble Bawi Phung (i blått) den store spilleren for Løten da de slo Enga. (Foto: Jan Kristoffersen)

TRE AV Bawi: Med tre scoringer ble Bawi Phung (i blått) den store spilleren for Løten da de slo Enga. (Foto: Jan Kristoffersen)

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Tre kamper, tre seire, og nå går både Løtens 13-årslag for å vinne, samt en ekstra natt i Oslo på trenerens regning.

DEL

Løtens 13-årslag i 7-er hadde imponert stort, med to klare seiere, før de tirsdag ettermiddag var klar for å møte en skikkelig tungvekter i norsk fotball, Vålerenga.

LES OGSÅ: – Det har vært en fantastisk reise

Men selv om oslolaget, et steinkast fra sin egen treningsbane på Valle Hovin, startet best og tok ledelsen, var det ingen av de blåkledde løtenspillerne som ga opp.

Tre av Bawi

Sakte, men sikkert spilte Løten seg inn i kampen, og det var ingen som kunne si noe på at det ble en utligning før pause ved Bawi Phung.

Etter pause fortsatt Løten å styre kampen, og Bawi viste nok en gang sine avslutterferdigheter da han ga løtensokningene ledelsen 2–1.

Men Enga (Vålerenga Fotball) hadde også lyst på puljeseieren, og headet inn en utligning.

Da var det nok mente løtenspillerne og satte inn en sluttspurt det luktet svidd av.

Bawi Phung satte først inn sitt tredje for dagen, før Magnus Brenden punkterte kampen definitivt med 4–2 målet.

Dermed tre strake seiere og a-sluttspill for Løten.

Tøff trener

Undervegs i kampen ble det ropt like mye «heia Plaza» som heia Løten, og det har sin forklaring sier trener Stian

Sebuøygard.

– Jeg har lovet samtlige spillere, med foreldre, at om vi kommer til finalen skal jeg spandere en natt på hotell til hele gjengen. Og da er det like greit å ta det hotellet gutta drømmer om å overnatte på, Oslo Plaza, sier Sebuøygard.

Skal løtenspillerne nå finalespill, og hotellovernatting, må de fortsette å jobbe like steintøft som de gjorde i tirsdagens kamp.

– Det funker bra, og når vi bare maler på er det ikke så mange som kan hamle opp med oss, mener en optimistisk trener Sebuøygard.

A-sluttspillet starter onsdag formiddag for 13-årslaget sin del.

Artikkeltags