Mendy tilbake i Sundet

Gjenforenes: Remond Mendy (til venstre) er tilbake i Sundet. Her sammen med trener Ola Brenden.Foto: Magnus torp antonsen

Gjenforenes: Remond Mendy (til venstre) er tilbake i Sundet. Her sammen med trener Ola Brenden.Foto: Magnus torp antonsen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

En gammel kjenning er tilbake i Nybergsund. Remond Mendy har skrevet under på en kontrakt som binder han til klubben ut 2015-sesongen.

DEL

Senegaleseren scoret 16 mål på 39 kamper for Nybergsund fra 2010 fram til sommeren 2011.

Da ble han kjøpt opp av Hønefoss, der han scoret fem ganger i høstsesongen som endte med opprykk til eliteserien for Buskerud-klubben.

Nå er Mendy tilbake på gamle trakter.

– Kvalitetsspiller

– Jeg er veldig fornøyd med å være tilbake i Sundet. Det er en klubb jeg kjenner godt, med folk jeg kjenner godt, derfor vet jeg hva jeg kommer til. Det blir spennende å ta fatt på en ny periode, sier angrepsspilleren til Østlendingen.

29-åringen signerte i går en kontrakt som binder han til klubben ut 2015-sesongen.

Trener Ola Brenden er svært fornøyd med å signere en tidligere elev.

– Vi får inn en veldig forsterkning offensivt, sier Sundet-treneren.

– Hva er Mendys styrker som spiller, slik du ser det?

– Han er en spiller som kan gjøre mål alene. Han er i stand til å avgjøre kamper på egen hånd. Han er en smart, teknisk og sterk spiss, forklarer Brenden, som også framhever viktigheten av å kjenne Mendys kvaliteter fra hans tidligere periode i klubben.

– Han var solid for oss sist han var her. Mendy står for kvalitet, det vet vi.

Vil tilbake på høyt nivå

Siden han forlot Nybergsund sommeren 2011, har senegaleseren spilt to sesonger i eliteserien.
Det siste året har han vært klubbløs.

– Kontrakten min med Hønefoss gikk ut etter 2013-sesongen. På grunn av familiære årsaker var ikke fjoråret så lett for meg. Mer enn det ønsker jeg ikke kommentere rundt det, sier Mendy, som nå likevel er motivert for å komme tilbake på et høyt nivå.

– Det viktigste for meg er å få spille fotball igjen, og finne tilbake til mitt toppnivå. Derfor passet det perfekt å komme tilbake til en klubb jeg kjenner godt. Her vet jeg at jeg kan utvikle meg, sier angriperen, som er forberedt på at supporterne har store forventninger til den tidligere yndlingen.

– Jeg håper å kunne vise meg fram, sier han med et smil.

Artikkeltags