Santacruz tilbake - erstatter skadet Mwesigye

TILBAKE: Diego Ayala Santacruz forlot Nybergsund etter forrige sesong. Nå er 25-åringen tilbake som erstatter for en skadet Nicholas Mwesigye.
(Foto: Magnus Torp Antonsen)

TILBAKE: Diego Ayala Santacruz forlot Nybergsund etter forrige sesong. Nå er 25-åringen tilbake som erstatter for en skadet Nicholas Mwesigye. (Foto: Magnus Torp Antonsen)

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er fortsatt usikkert hvor lenge en skadet Nicholas Mwesigye er ute. Erstatteren er en gammel kjenning fra Paraguay.

DEL

Santacruz kom til Nybergsund foran 2013-sesongen, men reiste hjem til Sør-Amerika etter forrige sesong.

Nå er 25-åringen, som kom som venstreback, men som ble flyttet opp på sentral midtbane forrige sesong, tilbake hos hvittrøyene.

– Diego kommer inn for å erstatte en skadet Nicholas Mwesigye.

Han er en spiller som kan bekle flere roller i laget, både som back, kant og sentral midtbanespiller, sier Nybergsund-trener Ola Brenden om spilleren som var på banen i samtlige 26 seriekamper for Nybergsund forrige sesong.

– Betyr dette at Mwesigye er ute i lang tid?

– Antakelig, uten at jeg er noen fysioterapeut, sier Brenden.

LES OGSÅ: – Dette styrker lagfølelsen

Strekkplagene førte til at dansken måtte gå av allerede etter 20 minutters spill hjemme mot Ørn-Horten i siste kampen før ferien.

Mwesigye frykter nå at sesongen kan være over allerede.

– Jeg kom i gang for tidlig nå sist. Det fører til at jeg må starte på nytt igjen med opptreningen. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta. Forhåpentligvis får jeg noen kamper på slutten, men det er jeg absolutt ikke sikker på, sier Mwesigye, som har fått beskjed om at han i beste fall er tilbake om seks uker, dersom alt går etter planen.

LES OGSÅ: Brenden tilbake da Sundet tapte

Artikkeltags