Gå til sidens hovedinnhold

Friidrettsleder: - Jeg blir litt matt

Artikkelen er over 6 år gammel

Styreleder i Orion, Kristian Skjeseth, humrer lett og tror knapt det han hører når Østlendingen opplyser om at friidrettsbanen som er under bygging ved Terningen Arena er sju meter for kort.

Østlendingen kan nå avsløer at den splitter nye friidrettsbanen, som er anlagt ved Terningen Arena er sju meter for kort. Les alt om det i hovedsaken her!

Det faktum var inntil Østlenidngen ringte, ukjent for styreleder i Orion friidrettsklubb, Kristian Skjeseth. 

- Hva skal man si, man blir jo litt matt. Når det er sagt, så er det godt at dette er funnet ut og at det blir ryddet opp i. Da skjønner jeg samtidig hvorfor banen ennå ikke er merket. Det skulle vært gjort i løpet av september, sier han. 

ALT OM SAKEN: 

Skjeseth stiller spørsmålstegn ved hvorfor dette ikke har blitt oppdaget tidligere. 

Banen ved Terningen er i utgangspunktet tenkt som en treningsbane, men om den hadde forblitt 393 meter, så kunne ikke det vært arragnert så mye som et skolestevne for videregående der engang. 

- Det hadde vært frytktelig synd. Selv om dette primært er en treningsbane, så ønsker vi å kunne arrangere noen stevner, sier Skjeseth.

Kristian Skjeseth

Styrelederen forteller også at Orion har vært i dialog med Orion om at tilløpet for spyd også har vært for kort - i begge svingene. 

- Dette henger kanskje sammen, så vi håper at dette også blir utbedret, sier han. 

Kommentarer til denne saken