Her forsvinner HamKam-gresset

En gravemaskin og en lastebil sørger for å fjerne naturgresset på Briskeby Arena.

En gravemaskin og en lastebil sørger for å fjerne naturgresset på Briskeby Arena. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Gravemaskinene er i gang med å fjerne naturgresset på Briskeby Arena. – Jeg føler ingen vemod – snarere blir dette veldig bra, sier daglig leder Victor Lilleengen.

DEL

– En æra er over. Men sett med HamKams øyne er det veldig positivt både for bredde- og toppidretten at vi nå endelig får kunstgress på Briskeby, sier daglig leder Victor Lilleengen i HamKam.

Samler klubben

Gravemaskin og lastebil var på plass på matta mandag morgen, og allerede ved 13-tiden samme dag var halve gressmatta borte.

– Når vi får det nye kunstgresset på plass, kan vi utnytte anlegget bedre og skape et bedre treningsmiljø også for de yngre HamKam-spillerne på Briskeby. Tiden der vi spredte oss rundt omkring i byen er over. Nå kan også bredden i klubben få en nærhet og følelse med klubben som de ikke har hatt tidligere, sier Lilleengen.

To kamper utsatt

16. september skal det nye kunstgresset være på plass på Briskeby:

– Den helgen skal vi ha åpning med litt aktiviteter, også har vi storkampen mot Kongsvinger som forhåpentligvis vil trekke en del publikummere.
På grunn av anleggsperioden er to hjemmekamper utsatt. Kampen mot Strømmen spilles 21. september, mens kampen mot Alta ennå ikke har fått noen ny dato.

Artikkeltags