Status onsdag ettermiddag for Hedmarkslagene i Norway Cup

MÅL: Sigrid Moen, i rødt, scoret ett mål da Tynset tok seg til kvartfinalen. (Foto: Jan Kristoffersen)

MÅL: Sigrid Moen, i rødt, scoret ett mål da Tynset tok seg til kvartfinalen. (Foto: Jan Kristoffersen)

Artikkelen er over 4 år gammel

Under kan du se status på Hedmarkslagene i Norway Cup.

DEL

Tynset er videre, mens mange lag er ute.

Tynsets juniorjenter hadde veldig bra kontroll i den TV2-sendte 8-delsfinalen mot Ski/Langhus, men det ble mer spenning enn ønskelig de siste minuttene.

LES OGSÅ: Til finale, rakk ikke båten

Etter at Sigrid Moen og Ingrid Kleppo Vangen satte inn 2–0 før ti minutter var spilt, trodde de fleste det ble enkelt. Men motstanderen satte inn en redusering, og skapte litt spenning. Tynset red imidlertid den lille stormen av og sikret kvartfinaleplassen. Den spilles for øvrig torsdag, og Tynset skal møte Dahle. Tynsets juniorgutter spiller sin 16-delsfinale torsdag mot Grei.

Guttelaget til Os/Nansen, i klasse 15-16-år, kom seg til b-sluttspillet, men der tok kampene i Oslo slutt for denne gang. Kolvereid ble for sterk og vant 64-delsfinalen 1–0.

Også jentelaget til Os/Nansen er ferdig med det sportslige i årets turnering etter å ha tapt 0–4 mot Spjelkavik i 32-delsfinalen i b-sluttspillet.

Ett av flere Hedmarkslag som har vært i tv-ruta under årets Norway Cup er Vaalers 15-16-årslag i gutteklassen. De spilte en målrik kamp mot Sandane direkte på TV2 sportskanalen, men tapte til slutt 2–4 i a-sluttspillets 64-delsfinale.

Løtens guttelag i 15-16-årsklassen kom seg til 64-delsfinale i a-sluttspillet, men her var det brått slutt på moroa. Trønderne fra Steinkjer var totalt overlegne og vant 5–0. 

13-årslaget til Løten, som spiller 7-er spiller 8-delsfinale onsdag kveld mot Hasundgot.

Juniorlaget til Alvdal på guttesiden møtte Skjold til 32-delsfinale i a-sluttspillet. Her ble det til slutt et knepent 2–3 tap for Alvdal som ledet to ganger i kampen.

Alvdals jentelag i 15-16-årsklassen møtte Herd i 32-delsfinalen i a-sluttspillet. 5–2 sto det til slutt til Herd, og dermed er cupen slutt for jentene.

Guttelaget til Alvdal i klasse 15-16-år spiller senere onsdag kveld 32-delsfinale i b-sluttspillet mot Odda.

Jentelaget til Grue i 15-16-årsklasser 7-er er klar for åttendedelsfinale i b-sluttspillet etter to seiere onsdag. De vant mot Strømmen og Store Heddinge henholdsvis 3–2 og 2–1.

Grues guttelag i samme aldersklasse slo Åsane i 32-delsfinalen, og møtte sent onsdag kveld det sammensatte laget med spillere fra Kenya og Norge, CFT United, med blant annet elverumsingen Peder Magnus Norman på laget.

Flisa/Åsa/Hof sitt sammensatte lag i 15-16-årsklassen for jenter, som spiller 7-er, slet i gruppespillet og tapte tre kamper. Onsdag reiste de kjerringa i b-sluttspillet og vant både 32-delsfinalen mot Torvastad, 8-2, og 16-delsfinalen mot Sunndal med 2-0. Dermed er det klart for 8-delsfinale torsdag formiddag.

Artikkeltags