Det var Elverum som kom best igang i lokalderbyet mot rivalene Nybergsund. Elverum har vært farlige på dødball i år, og det viste de allerede etter ni minutter. Den kompromissløse stopperen Kresimir Jelic slet seg løs fra markeringen, og stanget bortelaget i ledelsen.

Ledelsen skulle derimot ikke holde lenge. Tre minutter senere setter Shayan Najafi fart på venstrekanten. Med et presist innlegg finner han Nicholas Mwesigye som sikkert sender ballen i mål til utligning.

SE VIDEO MED KEVIN KNAPPEN I ØVERSTE VINDU

Etter pangstartet roer spillet seg. Ingen av lagene skaper de største sjansene, men Elverum har et lite overtak. Lagene går inn til pause på stillingen 1-1.

SE FYLDIG BILDESPESIAL HER

Etter pause er det hjemmelaget som kommer best i gang. Både Erik Næsbak Brenden, innbytter Fredrick Gustavsen og Antonio Nieves er farlig frempå, men ballen finner ikke veien til mål.

Izuchukwu Emeh er også sterk på topp for Elverum, og skaper to sjanser, uten at han får ballen på mål.

Nybergsund er nærmest mot slutten av omgangen, og på overtid har Antonio Nieves en aller tiders mulighet til å avgjøre alene mot keeper, men spanjolen evner ikke å få ballen i mål.

Spillet bølger mye frem og tilbake mot slutten, men det ender 1-1 i oppgjøret mellom de to topplagene i Oddsen-ligaen avdeling 2.

SE NYBERGSUND UTLIKNE MOT ELVERUM HER:

SE FYLDIG BILDESPESIAL HER