Gå til sidens hovedinnhold

Sundet viste klasseforskjell i sola

Artikkelen er over 9 år gammel

(Brumunddal - Nybergsund 1-5) Tore Fossums menn var nådeløse i sin behandling av hjemmelaget Brumunddal. Jonas Enkerud banket inn hele fire mål borte på Sveum.

– I dag spiller vi en strålende kamp, og jeg mener vi spiller utsøkt fotball - i forhold til Brumunddal, og i forhold til vårt eget nivå, sier trener Tore Fossum.

Sundet styrte kampen fra første sekund, og Brumunddal hadde kun én halvsjanse etter halvspilt kamp.

Nybergsund tok føringen ved Jonas Enkerud etter en drøy halvtime.

Kantspilleren tok ballen på midten og tråklet seg inn i Brumunddals sekstenmeter før han kontant satte ballen i nettet bak keeper Bartosz Deregowski.

Målras etter pause

Etter pause kom målene slag i slag. Først økte Enkerud til 2-0, tett etterfulgt av 3-0 ved Demba Traoré.

Brumunddals eneste lyspunkt kom etter 51 minutter, da Vegard Ruud reduserte for hjemmelaget.

Enkerud var imidlertid ikke ferdig. Den tidligere Flisa-spilleren løp uavbrutt hele kampen igjennom – noe han fikk godt igjen for.

Et godt slått innlegg fant Enkerud på bakerste stolpe etter 74 minutter, og fra skrå vinkel satte firemålsscoreren ballen i korteste hjørne.

– Morsomt

Målorgien endte i det 79. minutt, da en retur fra keeper Bartosz Deregowski havnet rett i beina på – naturligvis – Jonas Enkerud.

Med åpent mål fem meter foran seg gjorde banens beste ingen feil.

– Det var fantastisk morsomt å spille i dag, sier Enkerud.

– Det var en stor personlig revansje for meg fra forrige kamp, der det meste gikk på tverke. I dag var det full klaff fra første sekund, og da er det en drøm å spille fotball!

– Nå har vi egentrening søndag og mandag, og så må vi bare nullstille oss for toppoppgjøret mot Fram Larvik i neste runde, sier Enkerud.

Kommentarer til denne saken