Uavgjort for Sundet mot SIF/MIF

– Resultatmessig var det en ok match, men innholdet er jeg ikke like fornøyd med. Jeg hadde forventet at vi skulle gi dem enda mer kamp enn det vi klarte. Vi slapp til for mange sjanser, spesielt i starten av kampen, sier Sundet-trener Tore Fossum.

– Resultatmessig var det en ok match, men innholdet er jeg ikke like fornøyd med. Jeg hadde forventet at vi skulle gi dem enda mer kamp enn det vi klarte. Vi slapp til for mange sjanser, spesielt i starten av kampen, sier Sundet-trener Tore Fossum. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Naborivalene Mjøndalen og Strømsgodset la stridsøksen til side og slo seg sammen mot Sundet i dag. Det holdt bare til unnagjort mot Fossums-menn.

DEL

Lørdag spilte et lag med en blanding av SIF og MIF-spillere treningskamp på Marienlyst mot Sundet.

Og det var gjestene som startet best. Sundet tok ledelsen etter bare tre minutter ved Ørjan Heiberg. 14 minutter senere sørget SIF/MIF for balanse i regnskapet da Bardh Shala fant veien til nettmaskene.

– Ok match

Flere mål ble det ikke, og dermed ble det uavgjort for Sundet mot det nykonstruerte mix-laget.

– Resultatmessig var det en ok match, men innholdet er jeg ikke like fornøyd med. Jeg hadde forventet at vi skulle gi dem enda mer kamp enn det vi klarte. Vi slapp til for mange sjanser, spesielt i starten av kampen, sier Sundet-trener Tore Fossum.

Da Demba Traoré fikk en smell i ankelen etter rundt en halvtime, ble Eivind Holte Tøraasen byttet inn – og Fossum la om til en mer kjent 4-5-1-formasjon, etter å ha gått ut i 4-4-2 de første 30 minuttene.

– Det hjalp noe, men det er ikke til å legge skjul på at Olav Dalen gjorde en manns jobb i målet i dag. Han ser veldig bra ut, og det er ingen tvil om at han reddet mye for oss, sier Fossum.

Han er imidlertid fornøyd med at laget fikk god matching av mix-laget fra Drammen.

– De startet vel med åtte Strømsgodset- og tre Mjøndalen-spillere, så kvalitetsmessig møtte vi et veldig godt lag. Og til tross for at klubbenes supportere har vært veldig imot samarbeidet, ser ikke jeg de store problemene med det. Fotballspillere får mye mer ut av å spille kamper – og alternativet for disse spillerne ville jo ha vært å ha fri. Jeg hadde helt klart gjort det samme selv, sier Fossum.

Omstridt samarbeid

– Så du kunne ha stilt mix-lag med Elverum, for eksempel?

– Ja, det hadde jeg ikke hatt noen problemer med. Vi ønsker å ha spillerne i gang – og da er det bare spennende at noen velger å tenke litt nytt. Men det så unektelig litt rart ut at det var åtte spillere utpå der med Strømsgodset-drakt og tre med Mjøndalen-drakt. De begrunnet det med at de måtte ha riktige sponsorer på seg på bilder i avisen, men jeg vet ikke helt om det var den egentlige grunnen, flirer Fossum.

Samarbeidet mellom de to klubbene har nemlig satt sinnene i kok hos supporterne, og GodsetUnionen gikk tidligere i uken ut og oppfordret til boikott av både denne kampen og gårsdagens treningskamp mellom SIF og MIF.

Likevel tok rundt 800 supportere turen til Gamle Gress i går. Mot Sundet spilte mix-laget nærmest for tomme tribuner. Og med null hjelp fra tribunen ebbet kampen ut til 1-1.

Artikkeltags