Erstatter han Kleiven?

NY MIDTSTOPPER? Michael Omoijuanfo (20) fra Kjelsås fikk vist frem sine styrker i sin ene omgang som stopper i går ettermiddag. 							 
									 Foto: Marius Dahl

NY MIDTSTOPPER? Michael Omoijuanfo (20) fra Kjelsås fikk vist frem sine styrker i sin ene omgang som stopper i går ettermiddag. Foto: Marius Dahl

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

(Ham-Kam - Elverum 4-2) I dag får Lars Christer Kleiven trolig svar på hvor lenge han må være på sidelinjen. Erstatteren kan være i Elverum nå.

DEL

Midtstopper Michael Omoijuanfo (20) fra Kjelsås fikk 45 minutter på HIAS-bana på Stange i går, da Ham-Kam slo Elverum 4-2. Nå kan 20-åringen bli Elverum-spiller, om skaden til Lars Christer Kleiven (38) viser seg å være langvarig.

– Svaret på MR-undersøkelsen kommer trolig i dag, sier oppmann Jon Nersveen.

Det var i forrige uke at stopperveteranen fikk seg en trøkk på trening. Kapteinen fryktes å være ute i mellom seks og tolv uker.

Fikk en omgang

Omoijuanfo gjorde seg slett ikke bort de tre kvarterene han fikk mot Adeccoliga-laget i går. Unggutten var ikke involvert i noen av målene som gjorde at Ham-Kam ledet 2-0 til pause.

– Han gjorde en grei figur, men det er begrenset hva en kan vise på så kort tid, sier Nersveen.

I tillegg er det flere faktorer som spiller inn på om Omoijuanfo bytter beite.

– Vi må naturligvis se an om det er verdt det. Vi har ålreit dekning på midtstopperplassen fra før, sier han.

Prioriterte andre

Blir Kleiven ute lenge kan de spare penger på utbetaling fra NAV. Så spørs det om det er nok til å få unggutten til Elverum fra hovedstaden.

– Han blir ikke med til Tyrkia neste uke og mest sannsynlig ikke til Lillestrøm for Vinterturneringa heller, sier Nersveen.

Hvorfor valgte dere å ta han ut til pause?

– Hadde det vært mot et annet lag så ville vi sett han hele kampen, men vi har tross alt en del sultne spillere med kontrakt vi ikke kan ha sittende på benken når motstanderen heter Ham-Kam, sier han.

Divisjonsforskjell

Motstanderen het Ham-Kam og motstanderen viste divisjonsforskjellen den første timen i går. Etter 2-0 til pause fortsatte Kamma-trykket og det resulterte to nye Ham-Kam-mål. Det fjerde kom etter at Piotr Gdak, som kom inn for leiesoldat Omoijuanfo. handset liggende.

Fredrik Tervaniemi reddet straffen av Thomas Lehne Olsen, men Kamma-spilleren fikk kjempet returen i mål med påfølgende svensk-finske gloser.

Mellom Kamma-målene hadde Kristian Bråtebæk redusert for bortelaget, før Øyvind Mellum midtveis i omgangen fastsatte sluttresultatet til 4-2.

Elverum var godt fornøyd og kjempet godt mot motstand som er mye bedre enn hva de møter i serien i år.

Allerede til helga spiller Elverum to nye kamper, da de gjester Lillestrøm-hallen for spill mot Byåsen lørdag og Raufoss/Valdres søndag, før laget vender snuten mot Tyrka.

Artikkeltags