FC Nordsjælland vil ha Eggen Hedenstad

Interessert: Vegar Eggen Hedenstad er åpen for spill i den danske serien. – Jeg kan ikke utelukke Danmark, sier han til Østlendingen.

Interessert: Vegar Eggen Hedenstad er åpen for spill i den danske serien. – Jeg kan ikke utelukke Danmark, sier han til Østlendingen. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Den danske seriemesteren har meldt seg på i kampen om Vegar Eggen Hedenstad (21). Det bekrefter elverumsingens agent, Tore Pedersen.

DEL

Klubben la inn et bud på Stabæk-spilleren i vinter, men fikk budet avslått. Nå vil de gjøre et nytt forsøk på å sikre seg underskriften til Eggen Hedenstad, som har et halvt år igjen av kontrakten sin med Stabæk.

– Dialogen mellom klubbene er den samme, men det er ikke noe konkret ennå, sier Pedersen til sporten.dk.

– Det er bred interesse for Hedenstad, men dansk fotball vil være meget interessant for ham, fortsetter agenten. Det bekrefter Eggen Hedenstad selv.

– Spill i den danske serien er absolutt interessant, sier 21-åringen til Østlendingen.

LES OGSÅ: Hedenstad sikret seier med perlescoring

Klokt steg

Eggen Hedenstad har tidligere uttalt til TV2 at han ønsker en jevn utvikling av karrieren. Spill i Danmark kan derfor være et logisk steg for den ettertraktede høyrebacken.

– Det vil ikke være det største steget fra norsk fotball, men jeg vil heller ikke gape over for mye. Kanskje det er klokeste steget for meg nå, sier Eggen Hedenstad.

FC Nordsjælland er allerede klare for gruppespillet i Champions League. Det kan gi klubben en fordel i kampen om Stabæk-spillerens signatur.

– Spill i Europa frister selvfølgelig, så det vil absolutt være med i vurderingen min, forteller Eggen Hedenstad.

Halve Bundesliga

For FC Nordsjælland vil få konkurranse. Nederlandske Heerenveen har tidligere kommet med bud på unggutten, og ifølge Nettavisen er også Brøndby, Stuttgart og Kaiserslautern, elverumsingen Terje Olsens gamle klubb, interessert.

Sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen bekrefter at det er stor interesse rundt Eggen Hedenstad.

– De fleste klubbene på nedre halvdel i Bundesliga følger med Vegar, og det samme kan du nok si om den nederlandske ligaen. Flere klubber har forhørt seg, men vi vurderer ikke noe bud akkurat nå, sier Olsen til Nettavisen. Eggen Hedenstad selv bryr seg lite om interessen.

– Jeg vil vite minst mulig om sånt, så for meg spiller det ingen rolle hvem som følger med meg. Det blir først interessant når det kommer et konkret tilbud, fastslår han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken