Gå til sidens hovedinnhold

Rundspilte serielederen

Artikkelen er over 10 år gammel

Elverum dominerte store deler av kampen mot Valdres og vant fortjent 1-0 på Elverum stadion i kveld.

Det ble en jevn åpning på kampen. Begge lag lå godt etablert på egen halvdel og var fokusert på å ikke slippe motstanderen til de store sjansene. Etter hvert tok Elverum mer og mer over.

Hjemmelaget rullet opp angrep på angrep og fikk etablert et jevnt press. Da kom også sjansene. Først var Øystein Stai frempå, men skuddet gikk over via tverrliggeren. Kort etter fikk Elverum en trippelsjanse ved Håkon Rønes og Ciise Aadan Abshir, men Valdres-keeper Kai Erik Rundbråten hindret scoring med en fantastisk trippelredning. 0-0 sto seg til pause.

Del på Facebook

Etter pause fikk Elverum etablert spillet ytterligere. I store deler av omgangen var det spill mot ett mål og 15 minutter ut i omgangen fikk Elverum endelig hull på byllen. Etter litt klabb og babb i feltet fikk Tom Vidar Martinsen pirket ballen inn i det lengste hjørnet og sendte Elverum opp i en meget fortjent 1-0 ledelse.

Etter målet fortsatte Elverum og skape store sjanser, men Valdres, og en meget god Kar Erik Rundbråten, hindret flere scoringer. Dermed ble det 1-0 på Elverum stadion.

– I dag var vi gode, fastslår trener Kevin Knappen.

– Vi spiller veldig god fotball. Vi bruker hverandre og holder ballen i laget. Vi har jobbet med det hele uka og det er godt å se at vi får det til i dag, sier Knappen fornøyd.

Med seieren passerte Elverum Valdres på tabellen. Elverum har nå 26 poeng på 13 kamper. Valdres ligger nå på andreplass med 24 poeng på 12 kamper mens Bærum rykker ned til tredje med 23 poeng på 11 kamper.