Vinnerlaget i team herrer og team damer var nesten alle under 25 år. Team Ecstasy som vant dameklassen var alle under 20 år. De var overlegne i konkurranse med langt mer erfarne konkurrenter.

Vinneren av team herrer ble Team Spinnvill elite med terrengsyklist Eirik Fiskvik som primus motor. Han vinner denne lagkonkurransen for andre året på rad, og med nesten helt nytt lag siden i fjor.

– Det tok en stund før vi fikk samlet nok folk. Men det er ingen hvem som helst som er med, de er valgt med omhu. Vi meldte oss på sent kvelden før, og taktikk-praten ble raskt unnagjort, forteller Fiskvik.

Team Tråkk som vant for to år siden, og ble nummer to i fjor var sugen på revansje. Og det var jevnt helt frem til siste topp, men da var unguttene fra team spinnville elite for sterke. Det ble 30 minutter til slutt. Da kan vi forvente Eirik Fiskvik er tilbake neste år med et helt nytt vinnerlag.

Olympisk mester i skiskyting, Halvard Hanevold, kom tok tredjeplassen i lagkonkurransen med sitt lag, Team Hanevold.

– Det gikk omtrent som forventet og treningsgrunnlaget er ikke som det var før. Men dette her er et kjempearrangement og det er gøy med lag. Dette her kan virkelig anbefales, sier Hanevold.

I singelklassen ble det favoritt-seiere til Jo Inge Fjellstad fra Ås IL og Tove Iren Ryttervoll fra Brekken IL.

Disse står for en stor bragd ved å fullføre kraftprøven alene. De var ute i løypa i over 12 timer og bestiger 4 fjelltopper på denne tiden. De tilbakela mellom 150 og 200 kilometer, enten på sykkel eller på føttene i løpet av disse timene. Underlaget varierer fra fin asfalt til de bratteste bakker med stein.

Team Ecstasy, vinneren av dameklassen, var et lag bestående av unge lovende jenter som går sammen på NTG Lillehammer.

Jentene er ikke mer enn 16 og 17 år. Laget besto av Turi Storstrøm Thoresen (Alvdal), Marit Østvang (Os), Anne Leren (Tolga), Marte Norlunde (Lillehammer), Lotta Udnes Weng (Nes) og Tiril Udnes Weng (Nes).

De to sistnevnte er søskenbarn av landslagsløper i langrenn, Heidi Weng.

Disse kjempet om seieren med Fjellrøyene som også hadde representanter over hele fylket, men de mer garvede Fjellrøyene måtte gi tapt for ungdommelig pågangsmot med over to timer.