(Nettavisen)

Fredrikstad har faktisk aldri tapt mot Sogndal hjemme i plankebyen. På syv kamper har rødbuksene fire seire og tre uavgjorte.

Målforskjellen er 17-10.

Slik får du 2,65 i odds på Fredrikstad-seier mot Sogndal

Fredrikstad er ubeseiret i de seks siste kampene mot Sogndal, uansett bane. Da lagene møttes på Fosshaugane i juni vant østfoldingene 1-0. Forrige gang lagene spilte mot hverandre i Fredrikstad endte kampen med 5-2-seier til hjemmelaget.

Vi tror et opprykksjagende FFK-lag tar sin femte hjemmeseier mot Sogndal og tar et nytt skritt mot Eliteserien.

Fredrikstad - Sogndal

Odds: Fredrikstad vinner og over 2,5 mål i kampen - 2,65 i odds

Kampstart søndag 17. september kl 15.00

Spillestopp kl 14.59

Fredrikstad stadion

Kampen kan sees hos Direktesport og TV2Play

Vi tror at Fredrikstad vinner og over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,65 i odds

Det snakkes høyt om opprykk i Fredrikstad for første gang på veldig lenge. Det er det god grunn til. Fredrikstad har nemlig klart å bevare formen mens flere av de andre topplagene har gått på noen blemmer.

5-1-1 siste syv matchene er flott, selv om det ble med en poengdeling sist i bortekampen mot Start som endte med 2-2.

Nå har de fire poeng ned til KFUM som er nummer to med 41 poeng, mens de har seks poeng ned til Kongsvinger som nå er nummer tre. Aristokratene er dønn solide hjemme, hvor de har 25 poeng og kun seks baklengs på elleve kamper.

Sogndal holder seg på playoffplass enn så lenge, men formkurven er noe på retur. 1-1-3 siste fem nå, hvor de røk 1-2 borte mot Ranheim sist. 34 poeng holder til femteplassen for Tore André Flos lag, men de har kun poenget ned til akkurat Ranheim som nå er første lag utenfor playoff på syvendeplass.

Laget fra fruktbygden i Sogn har tatt 14 poeng på elleve bortekamper, men målforskjellen er ganske svak med 13-17. Søndag skal de til Fredrikstad, og der trives ikke sogndølene. Iallfall sier statistikken det. De står uten seier i de syv siste kampene i plankebyen.

Fredrikstad rykket ned fra Eliteserien etter 2012-sesongen, men nedturen stoppet ikke der.I 2017 fortsatte ferden ned på nivå tre i norsk fotball etter at de tapte kvaliken mot Notodden.

Nå ser det endelig ut til at fotballbyen Fredrikstad kan få rødbuksene tilbake til toppen av norsk fotball.

Fredrikstad holder stø kurs mot Eliteserien. Vi tror de vinner igjen mot Sogndal. De tre siste seirene til FFK mot Sogndal i byen ved Glommas utløp har alle endt med over 2,5 mål, men det finnes flere grunner til å tro på en målrik match.

I fem av de siste seks hjemmeseirene til Fredrikstad har det nemlig vært scoret tre mål eller flere, og det tror vi også skjer i søndagens kamp.

Vi tror at Fredrikstad vinner og over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,65 i odds