(Nettavisen)

Manchester City har sjansen til å legge press på Arsenal når de møter Wolverhampton Wanderers i Premier League søndag.

City er tilbake på vinnersporet etter at de snudde 0-2 til 4-2 mot Tottenham i midtuken. Seieren gjorde at Pep Guardiolas lag kun er fem poeng bak the Gunners.

2,10 i odds på at Manchester City vinner på denne måten mot Wolves

City møter Wolves klokken 15.00 norsk tid, mens Arsenal spiller mot Manchester United klokken 17.30.

Klarer City å slå Wolves vil de kun være to poeng bak Mikel Artetas mannskap før Arsenal går på banen på Emirates.

Vi tror City vinner og setter fyr på tittelkampen igjen, men bortestatistikken til Wolves denne sesongen gjør at vi ikke forventer et nytt målshow på Etihad.

Manchester City - Wolverhampton

Odds: Manchester City vinner og under 3,5 mål - 2,10 i odds

Kampstart søndag 22. januar kl. 15.00

Spillestopp kl 14.59

Etihad Stadium

Kampen kan sees på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester City vinner og under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Manchester City var tilbake slik vi kjenner dem i andre omgang mot Tottenham. Pep Guradiolas lag scoret fire ganger da de snudde 0-2 etter de første 45 minuttene til 4-2-seier.

City var fryktelig svake borte mot Southampton og Manchester United, men de er ubseiret i de fem siste kampene på Etihad. Den statistikken holder seg også etter søndagens kamp.

Dyster målstatistikk

Wolves har tapt samtlige kamper mot de tradisjonelle topp seks-lagene så langt denne sesongen, og de har gått målløs av banen i alle fire kampene. De tapte blant annet 0-3 mot Pep Guardiolas lag på Molineux tilbake i september.

Gjestene har vist fremgang etter at Julen Lopetegui kom til Midlands-klubben, men Wolves virker fortsatt svært tamme offensivt. De har scoret færrest mål i Premier League denne sesongen. 12 mål på 19 kamper betyr et snitt på fattige 0,63 mål per kamp.

Det er ti færre mål enn Erling Braut Haaland har scoret for Manchester City.

Statistikken er dyster lesning for Wolves-fansen. De som har scoret færrest mål i Premier League etter halvspilt sesong har alle rykket ned de syv siste sesongene, men foreløpig ligger ulvene på plassen over nedrykksstreken. Ironisk nok er det målforskjellen som gjør at de ikke er under nedrykksstreken.

- De Bruyne tilbake fra start

Wolves har kun vunnet én av ni bortekamper denne sesongen, men ingen av bortekampene til ulvene har inneholdt mer enn tre mål.

Det har kun vært scoret mer enn 3,5 mål i to av de første 19 kampene til Wolverhampton denne sesongen.

Midlands-laget vet at de har en vanskelig oppgave på Etihad, og de vil være kompakte bakover på banen. De har vist tidligere at de er vanskelige å score mål på. Bare én av de siste fem kampene mellom City og Wolves på Etihad har endt med over 3,5 mål

Til søndagens kamp har Pep Guardiola alle spillerne sine tilgjengelig. Midtbanestjernen Kevin de Bruyne, som satt på benken gjennom hele kampen mot Tottenham, vil sannsynligvis være tilbake i startelleveren. Iallafall ifølge lokalavisen Manchester Evening News.

Den spanske nykommeren Pablo Sarabia er klar for Wolves til denne kampen etter overgangen fra Paris Saint-Germain. Det blir interessant å se hva han kan utrette i Premier League.

Midtbanespilleren Mario Lemina er også aktuell til søndagens kamp.

Pedro Neto, Chiquinho, Sasa Kalajdzic og Boubacar Traore derimot er alle ute med skader.

Erling Braut Haaland er ferdig med måltørken, Riyad Marhez er i superform og Wolves-dødaren Kevin De Bruyne er tilbake. Det betyr trøbbel for Wolves. Belgieren har vært direkte involvert i ni mål på de seks siste kampene mot Wolves, fem mål og fire målgivende.

Vi tror at Manchester City vinner og under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,10 i odds