(Nettavisen)

Stort sett alle fotball-ligaene i Europa er innstilt på ubestemt tid grunnet koronaviruset. Men i Russland og Tyrkia er det inntil videre spill. Utenfor Europa er det også full rulle i Mexico, Argentina, Brasil, Chile og i Australia, ihvertfall foreløpig.

Onsdag er det ca. 134 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 1800. Lever kupongen her!

CA Lanús - Argentinos Juniors H 2,25 (spillestopp kl 22.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

CA Lanús fikk en skuffende avslutning på sesongen med fire uavgjorte kamper og et kaotisk 3-4-tap mot San Lorenzo. Resultatene gjorde at El Granates håp om en topp fire-plassering ble smadret.

Kjemper for plass i Copa Libertadores

Lanús endte til slutt på syvendeplass i ligaen, men de endte bare tre poeng bak Vélez Sarsfield på tredjeplass.

Lanús har fortsatt muligheter til å kvalifisere seg for Copa Libertadores, som er Sør-Amerikas svar på Champions League, denne sesongen, men de har fortsatt muligheten gjennom Copa del la Superliga. I denne turneringen deltar de 24 lagene fra toppdivisjonen. De er delt opp i to grupper med tolv lag i hver. De to beste lagene i hver gruppe går til semifinalen. Turneringen spilles fra januar til mai. Vinneren av turneringen får en plass i Copa Libertadores og laget som havner på andreplass spiller i Copa Sudamericana.

Dersom laget fra Stor-Buenos Aires skal ta seg til Copa Liberadores må Lanús rette på de defensive svakhetene som har preget laget i sesongsvslutningen. De har sluppet inn åtte mål på de fire siste kampene.

Jose Sand, som er toppscorer med hos Lanus med ti mål, scoret to ganger mot San Lorenzo, og han fortsetter sannsynligvis på topp hos vertene. Fernando Belluschi var nest sist på ett av målene til Sand, og han starter trolig som en av de tre på midtbanen.

Leonel Di Placido sliter med et vondt kne, og det er usikkert om han spiller kveldens kamp.

Onsdag er det ca. 134 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 1800. Lever kupongen her!

Diego Maradonas moderklubb

Argentinos Juniors endte aller sist i den argentinske Superligaen sist sesong, men denne sesongen har det gått bedre for dem. De ledet faktisk ligaen ved årsskifte, men i 2020 har det ikke gått like bra. De fikk likevel en liten opptur i siste serierunden da de slo Rosario Central 2-1 hjemme på Diego Maradona stadion, men det var bare lagets andre seier på ni kamper.

Argentinos Juniors har lenge vært kjent i Argentina som en stjernefabrikk. Det er flere av landets fotball-legender som har startet karrieren sin i klubbens anerkjente akademi, Los Bichos Colorados. Blant andre Juan Román Riquelme, Claudio Borghi, Sergio Batista, Fernando Redondo og Esteban Cambiasso. Men det er en spiller som troner over alle de andre Han har også gitt navn til klubbens stadion i Buenos Aires-bydelen, La Paternal.

Arenaen heter Estadio Diego Armando Maradona, og på skiltet over hovedinngangen står det: " Tidenes beste fotballspiller debuterte på dette stadionet 20. oktober 1976." Diego Maradona begynte å spille fotball hos Argentinos Juniors da han var åtte år. Han debuterte på seniornivå i klubben allerede som 15-åringen mot Tallares de Córdoba. Nå er han trener for Club de Gimnasia y Esgrima La Plata

Men en liten kuriositet Maradona er født i Lanús, hvor Argentinos Juniors spiller i kveld.

Argentinos Juniors har slitt etter nyttår

Selv om Argentinos Juniors har slitt etter nyttår, har de fortsatt muligheten til å ta en topp fire-plassering. Problemet er bare at de har trøblet på bortebane, hvor alle lagets fire tap har kommet denne sesongen.

Begge disse lagene har vært svake de siste ukene, men Lanus har kun tapt én av elleve hjemmekamper denne sesongen. Det gjør dem til favoritter i mine øyne.

Vi tror Lanus vil gi alt for en plass i Copa Libertadores, og de har fordelen av å spille hjemme på La Fortaleza. Lanus-seier gir 2,25 i odds. Det er verdt et forsøk.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset