(Nettavisen)

Stort sett alle fotball-ligaene i Europa er innstilt på ubestemt tid grunnet koronaviruset. Men i Russland og Tyrkia er det inntil videre spill. Utenfor Europa er det også full rulle i Mexico, Argentina, Brasil, Chile og i Australia, ihvertfall foreløpig.

Onsdag er det ca. 134 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 1800. Lever kupongen her!

Antalyaspor - Sivasspor B (spillestopp kl 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Antalyaspor var heldige som tok ett poeng mot Genclerbirligi i forrige uke. De ble fullstendig utspilt, og lot Genclerbirligi komme til altfor mange sjanser.

Opptur med Lukas Podolski

Nysigneringen Lukas Podolski reddet ett poeng for Antalyaspor på tampen av kampen. Den tyske veteranspissen, som kom fra japnske Vissel Kobe i januar, har sammen med januarsigneringen Jahovic fra Makedonia gjort Antalyaspor farlige fremover, men laget sliter fortsatt defensivt.

Likevel; Antalayspor er uten tap i de syv siste kampene, ja, de har faktisk ikke tapt etter at Podolski kom til Tyrkia. Den tidligere Bayern München-, Arsenal- og Inter Milan-angriperen har tydelig hatt en positiv effekt på laget, men de har ikke møtt noen av topp fem-lagene i denne perioden. Mandagens kamp blir således en skikkelig test for dem. Antalyaspor har tross alt tapt alle fem kampene mot topplagene denne sesongen.

Onsdag er det ca. 134 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 1800. Lever kupongen her!

En imponerende andre omgang gjorde at Sivasspor tok ett poeng mot Galatasaray i forrige serierunde. Galatasaray spilte 0-0 mot Besiktas i søndagens Istanbul-derby, og Sivasspor vil derfor med tre poeng i mandagens kamp gå forbi Galatasaray på tabellen og klatre opp til tredjeplass i Süper Lig. Det burde være motivasjon for Mustapha Yatabaré og lagkameratene.

Spissen fra Mali er toppscorer hos Sivasspor. Han har scoret elleve mål på 24 kamper denne sesongen, og er en viktig årsak til at Sivasspor et er topplag denne sesongen.

Antalyaspor har tapt mot alle topplagene

Sivasspor vil antakeligvis dominere kampen mot Antalyaspor. Calimbays menn har vaklet bakover, men de skal likevel ha tilstrekkelig med kvalitet i mannskapet til å slå Antalyaspor.

Serhiy Rybalka, Ziya Erdal, Erdogan Yesilyurt og Petar Skuletic, som uansett ikke var ventet å starte, er alle ute med skader. Yasin Oztekin vil sannsynligvis vikariere for Fernando.

Det er flere grunner til å gå for Sivasspor-seier. De har kjempemotivasjon. De kan kltre opp på tredjeplass med seier. Samtidig er Antalyaspor det nest dårligste hjemmelaget i ligaen. De har kun vunnet to av tolv hjemmekamper så langt.

Antalyaspor har også tapt alle fem kampene mot topplagene denne sesongen. De tapte 1-2 i det omvendte oppgjøret mot Sivasspor, og vi tror vertene taper igjen her. Oddsen på Sivasspor-seier er 2,15 i odds. Spillestopp er klokken 1755.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset