(Nettavisen)

Fotballen begynner gradvis åpnes opp igjen. Denne lørdagen starter den færøyske toppdivisjonen. Det spiles fem kamper, hvor blant andre seriemester Klaksvik er i aksjon. I Hviterussland ruller også toppfotballen videre. Lørdag spilles det to kamper i den hviterussiske toppdivisjonen. I tillegg spilles det én kamp i den sørkoreanske ligaen.

Spill Lotto på lørdag og bli med i trekningen av 14 millioner kroner. Lever kupongen her!

FC Slavia Mozyr - Torpedo BelAZ Zhodino 2,50 - 3,00 - 2,50 B (spillestopp kl. 13.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Slavia Mozyr har vært ustabile denne sesongen. De slo storklubben BATE Borisov både i ligaen og cupen hjemme i starten av sesongen, og de vant også mot regjerende seriemester Dinamo Brest. Så startet nedturen for Mikhail Martinovichs lag. Først spilte de 0-0 hjemme mot nyopprykkde Ruh Brest, og deretter gikk laget på tre strake tap. Slavia tapte 1-2 mot Isloch, 1-3 hjemme mot Minsk og de røk ut av cupen etter et 0-2-tapet mot Borisov. Sist helg fikk Slavia Mozyr en liten opptur da de snudde 1-2 til 3-2 mot Vitebsk. Spissen Maksym Slyusar var tilbake mot Vitebsk og ble den store helten. Midtbanespilleren Aleksandr Anufriev er fortsatt skadet. Dennis Tetteh var heler ikke i troppen til forrige match. Midtbanemannen Andrey Chukhley har ikke vært i troppen til de fire siste kampene, og han er savnet.

Kjemper om tabelltoppen

Torpedo Zhodino ligger på en sterk andreplass i toppdivisjonen. De startet sesongen med to 1-0-seire, før de tapte 0-2 mot Dinamo Minsk. Laget til Yuri Puntus slo umiddelbart tilbake og vant 2-0 mot Energetyk-BGU, deretter spilte de 0-0 mot BATE Borisov og tok tre poeng mot Ruh Brest.

Gabriel Ramos har vært god for Torpedo, men i Brest misset han på tre store sjanser. Torpedo Zhodino vant 5-2 i Minsk i forrige serierunde. Gabriel Ramos revansjerte seg med å score det første målet, men det var Valeri Gorbachik som ble den store spilleren i kampen. Han scoret hat-trick.

Midtbanespilleren Ilya Kukharchik er ute med en kneskade. Også midtbanemannen Yuri Pavlyukovets er skadet Kantspilleren Danil Levitsky har ikke vært på banen denne sesongen, men han var med i troppen sist. Den brasilianske kantspilleren Lipe Veloso har kommet inn som innbytter i fire kamper på rad. Han var fantastisk i Minsk, og han kan muligens få sin første kamp fra start mot Slavia.

Torpedo Zhodino har vunnet seks av de siste syv kampene mot Slavia Mozyr, og de viser bedre form enn hjemmelaget. Vi går for en frekk borteseier til 2,50 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset