(Nettavisen)

En fantastisk sportslørdag står foran oss med masse herlig Premier League-fotball og i Tyskland skal Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund ut i hjemmekamp mot Freiburg. Ellers er det Championship, La Liga, Serie A og Ligue 1 på menyen.

NB! Lørdag er det Gulltrekning i Lotto. Ca 29 millioner i førstepremiepotten. Lever kupongen før klokken 18:00 lørdag her!

West Ham - Southampton 2,55 (spillestopp kl 15.55)
West Ham hadde serieleder Liverpool i kne mandag og ledet 2-1 på Anfield, men måtte til slutt reise poengløse hjem med 2-3 i bagasjen. Ligger dermed fortsatt under streken med sine 24 poeng og har ett poeng opp til Aston Villa på trygg grunn i øyeblikket. Skuffende 3-3-7 hjemme i hovedstaden gjør dem til ligaens svakeste hjemmelag sammen med jumboen Norwich. Tomas Soucek er ny på skadelista og mister denne, mens det tidligere i uka ble kjent at Ryan Fredericks mister de neste seks ukene. Wilshere og Yarmolenko er ute fra før for manager David Moyes. 3-0 her i fjor, mens West Ham også vant 1-0 da de gjestet Southampton i midten av desember. 0-2-3 siste fem plasserer dem i bunnen av formtabellen.

Klikk her for å levere dette spillet

Southampton er bortimot sikre

Southampton er nummer tolv med 34 poeng og begynner å nærme seg ny kontrakt i ligaen etter 2-0 seieren hjemme over svakt plasserte Aston Villa hjemme sist helg. De har riktignok tapt de tre siste oppgjørene mot West Ham og røk med klare 0-3 her i mai i fjor. Innlånte Kyle Walker-Peters er friskmeldt. Nathan Redmond er fortsatt ute noen uker, mens Djenepo er usikker til denne. Har vunnet to og tapt tre på sine siste fem.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:

Oddstips: Fantastisk fotballørdag - sjekk våre oddstips
Målscorerspill Bundesliga: Braut Haaland scorer på bestilling
Oddssingel PL: King og Bournemouth slår Chelsea
Tippetips: Liverpool lar seg ikke stoppe
Oddssingel PL: West Ham smadrer Southampton
V75 Jarlsberg: Vi lanserer to bankere i strålende V75-omgang
Eurojackpot fredag: Nordmann vant 27 millioner

West Ham er i stor poengnød og trenger tre poeng nå. 3-0 til West Ham i tilsvarende kamp i London de to foregående sesongene. Det er bra sjanse for the Hammers også denne gang.

Klikk her for å levere dette spillet