(Nettavisen)

En fantastisk flott travuke står foran oss. Det er klart for årets første Super Saturday kommende lørdag med internasjonal V75 på Halmstad der det er jackpot og hele 17 506 695 SEK ekstra i sjuerpotten. Lørdag kveld er det Gulljackpot i V75 på Forus, der sjuerpotten dobles ved spillestopp. Allerede tirsdag kveld er det dobbel jackpot i V75 på Bjerke med hele 1 711 588 kr ekstra i sjuerpotten og onsdag kveld er det 17 millioner i premiepotten i V86-omgangen fra Solvalla/Bergsåker. Søndag er det klart for Prix d'Amerique.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før alt dette, skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag. Den innledes med V4-lunsj fra Skellefteå. Mandag kveld byr Bergen travpark på internasjonal V65/V5, mens den svenske V64-omgangen finner sted på Axevalla.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V65-omgang på Bergen travpark. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750 .

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Bergen travpark der det altså er internasjonal V65 og V5 i kveld. Spillestopp i V65 på er som vanlig kl 18.55. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Svein Ove Wassberg har vært totaldominerende på de to første løpsdagene på Bergen travpark i år, og han er meget sentral også i kveld og kusker både min V65-banker, min DD-banker og min V5-banker. V65-bankeren dukker opp allerede i V65-1.

Storfavoritten innfrir i V65-1
Det handler om meget kapable 1 Deep Sea Lucky. Hoppa som trenes av Gaute Lura vant hele 11 løp i fjor på 19 starter og står med 16 seire på 34 starter totalt i karrieren. Det nye året ble innledet på beste vis med seier, og det til tross for hoppa galopperte fra start. Det gjorde hun også nest sist, men normalt skal ikke galopprisikoen være særlig stor. Det er kun galopp imot også i kveld, men normalt blir det seier. 1 Deep Sea Lucky blir min V65-banker.

Lura/Wassberg også med DD-bankeren
Duoen Gaute Lura/Svein Ove Wassberg har faktisk fire favoritter i kveld (9 Wakey Vicky i V5-4 og 2 Majah B. i V5-5). I V65-6/V5-3/DD-2 er det 2 Customer As det handler om. Vallaken norgesdebuterte som stor favoritt på Bergen travpark for snaue to uker siden, men fra bakspor på sprint var han sjanseløs til å komme i kapp med ledende Kinda Like Em og måtte nøye seg med tredjeplass. Mye bedre forutsetninger i kveld og med stallkameraten og nestfavoritten 8 Vulnerable Face i åttendespor, skal det være fordel Yankee Glide-vallaken i kveld. 2 Customer As blir min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ingen Svein Ove-seier i V65-2
Svein Ove Wassberg kommer derimot ikke til å vinne V65-2, for i det løpet kusker han ikke. Kun sju hester er med i løpet og de fleste av dem kan vinne. 1 Langlands Eowyn står alene på strek og blir spillefavoritt. Det synes jeg er en riktig favoritt, men jeg tar med de fleste sju hestene på samtlige V65-forslag.

Eneste hoppa kan vinne
Kun seks hester stiller opp i V65-3 som er et sprintløp for kaldblodshester. Formsterke 3 Opseth Mjoll er eneste hoppe blant de startende, men vant sist og sprint er neppe noe minus. Vunnet to av sine fem siste løp og kan helt klart vinne igjen i kveld for sin faste kusk Øyvind Austevoll.

Lars Tore tror på seier
Kaldblodshester i lavt grunnlag venter i V65-4/V5-1 og løpet er i tillegg utskrevet som et tidsløp. 6 Skaffer Marion og Ove Wassberg blir klare favoritter etter sitt sterke løp sist, hvor han nesten svarte ut storfavoritten Flytroll Jaros. Men 20 meter foran starter Lars Tore Hauge og 4 Polle Maia. Hauge mener dette er blant hans aller beste vinnersjanser i kveld og feilfritt er fireårshoppa klar for å utfordre den store favoritten i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Klara tilbake som en vinner?
Et flott spilleløp venter i V65-5/V5-2/DD-1 og 2 Bjørnemyr Klara blir mitt førstevalg. Hoppa tok faktisk fem strake seire for Herman Tvedt høsten 2021 og fulgte opp med ytterligere tre seire de neste månedene. Har ikke vunnet løp siden 11. januar i fjor, men tatt to flotte andreplasser i sin nye regi i Bergen. Får Rolf Tvedt henne feilfritt rundt i kveld, har jeg god tro på at 2 Bjørnemyr Klara tar sin første seier på over ett år i V65-5/V5-2/DD-1.