(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en and el på ANDELSTORGET til mandagens V64-omgang fra Axevalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

Lerum med sterke V86-tips 18. januar - samtlige V86-systemer på Andelstorget suste inn
Undertegnede gjorde nesten rent bord under V86-omgangen fra Åby og Solvalla. Hovedbankeren Unique Creation lekte hjem seieren fra tidlig tet, mens godbiten Ess Mahatma (2-valg) stod først på vår rank. Den minste V86-bongen til Kr.191,50 satt igjen med tre hester i finalen, men røk der, og dermed ble det kun en trøstegevinst på Kr.957,-. Samtlige systemer på Andelstorget suste imidlertid inn, og de betalte ut som følger:

1 system til Kr.6 000 (20 andeler a Kr.319) betalte ut Kr.22 840
3 systemer til Kr.4 000 (20 andeler a Kr.200 / 10 andeler a Kr.400 / 4 andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.20 756 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En fantastisk uke venter, og her finnes det en rekke høydepunkter. Allerede tirsdag er det DOBBEL V75-JACKPOT på Bjerke, og her ligger det hele 1 711 588 ekstra i sjuerpotten. På lørdag venter så årets første Super Saturday. Halmstad byr på V75-jackpot, og her ligger det voldsomme 17 506 695 ekstra i sjuerpotten. Når Halmstad er ferdig så er det Forus sin tur, og her er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET. Vi kommer naturligvis med fyldige vurderinger til begge baner.

På Axevalla i kveld spiller vi frekt, og anbefaler et bankerspill på 3 Razer Af Knukebo (V64-2). Den står naturligvis også alene på Andelstorget. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 8 Mellby Jupiter – Er en 5-åring som utvikler seg flott, og den skal ha en fin sjanse i et billig løp som dette. Den avgjorde på et bra sett nest sist, og da viste klokken 13,4 s 800m. Sist spurtet den strålende, og kom til mål med krefter igjen. Distansen i kveld har den ingen problemer med, det lange oppløpet er kun et pluss. Slår til som en godbit?

V64-2 : 3 Razer Af Knukebo – Må ha en STOR sjanse i et løp som dette, og er en hest vi tror MYE på i kveld. Den var helt enorm i nederlaget tredje sist, mens det ble galopp nest sist. Galoppen kom da den ble voldsomt pigg etter at hetten ble trukket, og den kom borti foranliggende hest. Sist vant den enkelt. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og kommer den seg foran her så er dette løpet over. SPILLES!

V64-3 : 2 Danilo H.B. – Kommer ut etter en liten pause, og dette er altså hesten som Jepson har valgt å kjøre. Han kunne også ha kjørt favoritten, 4 Dynamite Sensation… Det tyder på solide treningsrapporter, og Danilo H.B. kan nesten ikke få bedre betingelser enn dette. Er kjapp ut med volte, og fra tet er det hesten å slå. Skal stå først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 3 Classy Knox – Var knallgod sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Kommer nå ut etter en liten pause, men er bare formen sånn noenlunde, ja, da dreier fort dette seg om tidlig tet og slutt. Skal stå først på ranken.

V64-5 : 2 Luan Amor V.S. – Dette er et småskummelt løp, og vi plukker med oss litt hester her. Ideen holdt klart bra på en blytung bane sist, rapportene på den er fine før dette løpet, og skulle den greie å ta seg til tet så er det hesten å slå. Plasseres knepent først.

V64-6 : 6 Fönix Vang – Er en god hest i grunnlaget, den kommer med toppform, og blir hardt betrodd i finalen. Kan naturligvis vinne igjen, men vær OBS på at den ikke er helt travsikker. Vi avstår derfor fra et bankerspill. Skrellen i løpet kan komme fra 10 Broadway Oro som er på riktig vei i ny regi. Galopperte direkte sist, men kom bra tilbake. Er en av de klart beste på ren kapasitet, og den er tidlig på vår rank.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»