Storhamar burde helst tatt alle tre poengene for å ha skapt noe spenning om hvem som tar hjem seriemesterskapet. Nå skiller det 15 poeng.

Stavanger kan takke sin målvakt Henrik Holm for at de fikk med seg poeng. Han hadde 37 redninger i ordinær tid og var solid i ekstratiden.

Det var gjestene som kom best i gang da Brady Brassart gjorde 1–0 etter snaue ti minutter. Da Robin Dahlstrøm utlignet til 1–1 etter 14.21 haglet det med bamser på isen.

Storhamars Matt Prapavessis utnyttet et overtall til å sende hjemmelaget i ledelsen i 1. periode. Det var til tider veldig ampert ute på isen.

I midtperioden svarte Stavanger da pucken endte i mål via Greg Mauldins skøyte. Dommerne måtte studere video om det var en aktiv skøyte eller ikke. Det var den ikke, og målet ble godkjent.

Storspiller skadd

Det var den store bamsedagen i Hamar OL-amfi. Innsamlingen av bamser gikk til barneavdelingen på Elverum sykehus. Det var derimot lite kos ute på isen mellom Storhamar og Stavanger.

I midtperioden røk Magnus Hoff og Rasmus Ahlholm i tottene på hverandre i en durabelig slagsmål. En tidlig dusj ble resultatet for begge spillerne.

Oilers måtte også se at laget storscorer David Morley måtte forlate isen hinkende.

Tony Cameranesi sendte Storhamar i ny ledelse drøye åtte minutter ut i tredje perioden. Ledelsen var i bare 1.07 før serielederne svarte ved Ludvig Hoff som dermed sikret spilleforlengelse. Dermed ble Markus Vikingstad den store helten for rogalendingene.

Stjernen slo Narvik

Stjernen hadde problemer mot Narvik. Laget fra nord tok ledelsen ved Arttu Niskakangas i 1. periode, mens Jonathan Hermansson utlignet for Fredrikstad-laget.

Avgjørelsen falt ikke før snaue fem minutter før slutt da Sander Rønnild satte 2–1. Flere mål ble det ikke. Dermed ble Narviks tur sørover poengløs.

Hardtsatsende og formsterke Manglerud Star jakter den siste sluttspillplassen og er sju poeng bak Narvik, men Oslo-laget har to kamper mindre spilt.