Det ble en målrik og spennende åpningsperiode i Stjernenhallen lørdag. Hjemmelagets Henrik Medhus scoret to raske mål og sendte hjemmelaget i føringen, før Rasmus Ahlholm reduserte til 1-2 like etter 2-0-scoringen.

Så satte Andrew O'Brien inn 3-1 i overtall, før Matthew Prapavessis og Jacob Newton scoret for Storhamar. Dermed sto det 3-3 etter de første 20 minuttene.

Bare 37 sekunder ut i den andre perioden sendte Daniel Ciampini Stjernen tilbake i ledelsen, før David Hallström økte til 5-3 etter 35 minutter.

Med to mann mer på isen var det duket for ny Stjernen-scoring tidlig i den tredje perioden da Sebastian Coatta scoret 6-3-målet.

Så ble det scoret tre mål på fire minutter. Først reduserte Storhamar, så scoret Stjernen og like etter var det ny redusering fra gjestene. Dermed sto det 7-5 til hjemmelaget med 13 minutter igjen å spille.

Det så ut til å bli sluttresultatet, helt til Patrick Thoresen reduserte til 6-7 sekunder før slutt. Nærmere kom imidlertid ikke gjestene poeng.

Tapet betyr at Storhamar (71 poeng, 35 kamper) nå har tapt fire av de siste fem kampene. Likevel er det fortsatt et stykke ned til Frisk Asker (60 poeng, 34 kamper) på tredjeplass på tabellen.

Stjernen har to seirer på rad og er nå seks poeng bak Vålerenga på femteplass, dog med to kamper mer spilt.