Tørrlagt svømmebasseng i Stor-Elvdal

IKKE NOE SVØMMETILBUD: Stor-Elvdal ungdomsskole har ikke noe svømmetilbud så lenge svømmebassenget er stengt. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

IKKE NOE SVØMMETILBUD: Stor-Elvdal ungdomsskole har ikke noe svømmetilbud så lenge svømmebassenget er stengt. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

Svømmebassenget på Stor-Elvdal ungdomsskole er stengt på ubestemt tid, noe som går utover elevenes svømmeundervisning.

DEL

Kommunestyret i Stor-Elvdal skulle egentlig ansette nye badevakter på møtet 25. september. Det ble det ikke noe av på grunn av de tekniske problemene med svømmebassenget på ungdomsskolen. Dette bassenget fungerer også som folkebad på Koppang.

Fungerende ordfører Linda Otnes Henriksen (Ap) opplyser til Østlendingen at det er problemer med tankene som inneholder kjemikalier. Hensynet til helse, miljø og sikkerhet har gjort det nødvendig å stenge bassenget på grunn av disse problemene.

– I tillegg er det blitt avdekket slitasje på selve bassenget. Dette må undersøkes nærmere. Bassenget er jo fra 1960-tallet, og kommunestyret har bedt om at man utreder de utbedringene som nå tvinger seg fram, sier Otnes Henriksen, som har inntrykk av at problemene med kjemikalietankene kan utbedres ved hjelp av en liten investering.

Hun håper tankene kan utbedres raskt, sånn at bassenget kan fylles opp så raskt som mulig.

Når det gjelder investeringsbehovet for øvrig, er det et lengre lerret å bleke.

Artikkeltags