Nå har elgkrig-låten «Moose truce» fått sin egen musikkvideo

  Canada har erklært elgsang-krig med sangen «No way, Norway» som et tilsvar til Stor-Elvdals fredslåt «Moose truce», der den klare oppfordringen er «Make moose, not war». Sistnevnte låt er nå klar med egen musikkvideo. Se den her!

  Canada har erklært elgsang-krig med sangen «No way, Norway» som et tilsvar til Stor-Elvdals fredslåt «Moose truce», der den klare oppfordringen er «Make moose, not war». Sistnevnte låt er nå klar med egen musikkvideo.

  DEL

  Videoen, med musikk av de lokale heltene Ganic & Vimarida, er laget i samarbeid med produksjonsselskapet The Woods på Rena, og er produsert med hjelp av Visit Norway.

  SE MUSIKKVIDEOEN TIL «MOOSE TRUCE» I VIDEOVINDUET

  Store deler er spilt inn i Stor-Elvdal med flere lokale aktører som pensjonister, barnehagebarn, kulturskoleelever, samt ishockeylaget Rendalen Raptors.

  Enkelte scener i videoen er også spilt inn andre steder i Norge, og noe av målet med videoen er å engasjere folk over hele landet til å bidra med sine egne så kalte «moose moves» (elgdans).

  300.000 visninger

  Visit Norway har hjulpet destinasjonen med å utforme en solid PR-strategi etter elgutfordringen fra Canada. En hjelp som ifølge næringssjef Bjørn Vegard Øiungen i Stor-Elvdal har vært uvurderlig.

  – Vi skjønte tidlig at dette var en mediesak med store dimensjoner, og vi måtte handle raskt i sosiale medier og med kvalitet for å nå ut globalt. Dette hadde vi ikke klart å håndtere uten hjelp fra Visit Norway som har satt sammen team av profesjonelle aktører på utrolig kort tid. Vi er takknemlige og føler oss privilegerte som har fått hjelp med tilsvar og video i elgkrigen som i skrivende stund nærmer seg 300.000 visninger på Facebook. Dette vitner om meget god mediestrategi, innhold og kvalitet, sier Øiungen.

  Har åpnet nye dører

  Han mener den positive oppmerksomheten rundt «elgkrigen» har satt kommunen ordentlig på kartet både nasjonalt og internasjonalt.

  – Den har betydd mye for en naturskjønn distriktskommune som har slitt med å komme på kartet som reiselivsdestinasjon, og har åpnet nye dører for lokalt næringsliv og reiselivsaktører. Vi ser allerede økt trafikk på Storelgen rasteplass, og positive kommentarer strømmer inn via sosiale medier fra hele verden. Nå har vi store forhåpninger for sommertrafikken 2019, sier næringssjefen med et smil.

  Artikkeltags