– Vi spilte rett og slett fantastisk fotball i første omgang. Det var helt sjukt, Brumunddal var knapt borti ballen!

Slik lyder Nybergsund-trenerens dom etter poengdelingen på SH-banen.

– Spillemessig er vi utrolig gode, men det må selvsagt omsettes i mål – og der skorter det foreløpig litt, sier Ola Brenden.

– Spilt så langt ut av banen det er mulig å komme

For selv om Sundet kom best i gang, var det hjemmelaget som traff nettmaskene da det var spilt en snau halvtime. Da utnyttet Preben Finstad en glipp i Sundet-forsvaret, og kunne dermed sende Brumunddal opp i en 1-0-ledelse.

– Vi er uheldige i forbindelse med en klarering, og da får de det første målet. Det var vel én av to muligheter de hadde i hele første omgang, beskriver Brenden, og legger til:

– Der er de heldige, for de er spilt så langt ut av banen som det er mulig å komme.

Men dominerende banespill betyr ikke nødvendigvis poeng i banken, og Sundet måtte ha hjelp fra brumunddølene for å treffe nettmaskene.

For en uheldig Torgeir Strand Osmo satte ballen i eget mål etter 55 minutter.

– Må bli bedre framover

– Det var egentlig ganske tilfeldig. Det var et voldsomt trykk foran Brumunddals mål i forbindelse med en dødball, og hadde det ikke blitt sjølmål, hadde antakelig én av våre satt den inn. Vi hadde nok av spillere der, mener Ola Brenden, som imidlertid er klar på at gutta må prestere bedre framover i banen.

– Vi kommer egentlig til nok sjanser, men det handler om å få omsatt dem i mål. Og der må vi bli bedre, konstaterer Sundet-treneren, som ser fram til å få Oscar Mendes tilbake på banen.

– Han fikk to veldig strenge gule kort i forrige kamp, og det blir vi sånn sett hardt straffet for. Men i dag tar vi med oss at banespillet har blitt vesentlig bedre, og sjøl om det er en del å gå på, orker vi mer og ser veldig mye bedre ut enn tidligere, sier Brenden.

Nybergsund står så langt med to poeng etter fire spilte kamper.

– Vi vet at vi nok må opp på 15 poeng, og det betyr jo da at vi må ta i snitt sju poeng for hver femte kamp, så det er ikke mer enn tiden av vegen, sier Ola Brenden.