Ettersom fjorårssesongen aldri kom i gang, fikk ikke publikum stifte bekjentskap med Festus Lori og Daniel Hando.

Nå har de imidlertid signert nye kontrakter med Sundet og slutter seg til troppen når oppkjøringen etter planen starter midt i februar.

Nylig uttalte sport- og markedssjef i Nybergsund IL Trysil at oppkjøringen vil kortes ned med rundt fire uker før 2021-sesongen, og at han ønsker å prioritere fotballspesifikk trening utendørs.

Og noen av dem som er tiltenkt en rolle i årets Sundet-mannskap, er altså Daniel Hando, Robert Winogrodzki og Festus Lori.

Hando (25) er en sentral midtbanespiller med en fortid i FK Decic Tuzi (øverste nivå i Montenegro), KS Burreli (Albania) og Skedsmo (Norge). Festus Lori (23) er ving, og har tidligere spilt for Sittingbourne FC og Harlow i England, samt i Mjøndalen.

Hando ble operert i høst og jobber for å rekke seriestarten midt i april.

Robert Winogrodzki har vært en nøkkelspiller for Nybergsund siden 2018, og nå er det klart at polakken blir med videre.

– Han har gjort det bra de par årene han har stått for oss, og er en god målvakt som vi er glad for å ha med videre, sier sport- og markedssjef, Ola Brenden.

Den polske målvakten har tidligere spilt for Leiknir Faskrudsjordur islandsk 2. divisjon, og har også to og en halv sesong bak seg i Florø, der han spilte fra 2014 til sommeren 2016. I 2019 gjorde han en solid sesong mellom stengene i Nybergsund IL Trysil.

2020-sesongen ble som kjent aldri noe av, men nå er Winogrodzki tilbake og skal vokte nettmaskene i 2021.