Line (47) fra Elverum skal være med å sykle fra Oslo til Paris: – Tror vi skal få prøvd oss på godt og vondt

KLARE FOR TUR: Team Systemhus og Team Rynkeby rett før de satte kursen fra Oslo mot den franske hovedstaden. Line Karlstad er nummer elleve fra høyre på bildet.

KLARE FOR TUR: Team Systemhus og Team Rynkeby rett før de satte kursen fra Oslo mot den franske hovedstaden. Line Karlstad er nummer elleve fra høyre på bildet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag formiddag satte omkring 40 personer fra Systemhus Norge og Team Rynkeby seg på sykkelsetet for å sykle omkring 130 mil fra Oslo til Paris, deriblant regionsjef i Systemhus Norge, Line Karlstad fra Elverum.

DEL

Sykkelturen til den franske hovedstaden markere 30 år med «Friske hjem», men først og fremst for å samle inn penger til en god sak. Målet for turen er nemlig å få inn 1.000.000 kroner til Barnekreftforeningen.

– Dette er noe vi har jobbet med og sett fram til å gjennomføre i lang tid, sier Karlstad til Østlendingen.

– Blir godt kjent

Planen er å sykle 17 mil i snitt per dag, og 47-åringen har forsøkt å forberede seg så godt hun kan.

– Jeg har syklet Elverum-Koppang flere ganger i sommer for å trene. Paris blir selvfølgelig en veldig lang og ikke minst krevende tur, og jeg tror nok vi skal få prøvd oss på godt og vondt, men som team kommer vi til å bli enda sterkere i ettertid. Vi kommer til å bli godt kjent i løpet av milene på sykkelsetet, sier hun med et smil.

Champagne ved Eiffeltårnet?

Systemhus Norge stiller med totalt 36 syklister fra hele landet – fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. Boligbyggerfirmaet har også med seg 15 personer i serviceteamet som skal bistå underveis. Team Rynkeby stiller på sin side med fire personer på turen.

Det samme gjør også Gausdal Landhandleri.

Starten gikk fra Rikshospitalet i Oslo klokken 12 fredag, og planen er å være framme ved Eiffeltårnet i Paris neste lørdag.

– 30–40 personer har varslet sin ankomst når vi krysser «mållinja», så da blir det nok både gjensynsglede, tårer og champagne, sier Line Karlstad lurt.

P.S: Foruten Karlstad er også Aud Østli fra Elverum med på sykkelturen.

Artikkeltags