Delte seieren i Trysilrittet

DELT SEIER: Lagkompisene Steffan Hartz Repshus (til venstre) og Ole Dalsjø syklet sammen over mål og delte seieren i Trysilrittet lørdag.

DELT SEIER: Lagkompisene Steffan Hartz Repshus (til venstre) og Ole Dalsjø syklet sammen over mål og delte seieren i Trysilrittet lørdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lagkameratene i Hedmark Terrengsykkel, Steffan Hartz Repshus og Ole Dalsjø parkerte konkurrentene i det siste terrengpartiet og kjørte hånd i hånd over målstreken i Trysilrittet lørdag.

DEL

Evigunge Steffan Hartz Repshus vet godt hvordan det er å vinne det 75 kilometer lange terrengsykkelrittet i Trysil-skogene.

Lørdag tok han sin fjerde seier i rittet, delt med lagkompis fra Hedmark Terrengsykkel, Ole Dalsjø.

Vinnertiden ble på sterke 2.21,53.

– Vi hadde avtalt på forhånd at vi skulle dele dersom vi klarte å komme sammen, sier Repshus som har vunnet spurter i Innbygda tidligere.

Men ikke lørdag.

For da Repshus og Dalsjø fikk de nødvendige sekundene ut fra det siste terrengpartiet, var det for lagkompisene å holde trøkket oppe, for å holde konkurrentene bak.

– Når vi fikk den luken var det bare å kjøre lagtempo inn, sier Dalsjø.

– Det ble forholdsvis enkelt mot slutten, selv om vi måtte jobbe hardt. Vi hadde håpet å stikke fra tidligere, men de andre i gruppa kjørte godt. Men da vi fikk den luka var det avgjort. Det har fungert tidligere å stikke fra der, og det fungerte igjen, smiler Repshus.

Bjørn M. Gjellebæk fra Sarpsborg tok den siste pallplassen, halvminuttet bak vinnerduoen.

I kvinneklassen ble det seier til Glåmdal-syklist Erna Opseth på tiden 2.50,08.

12 sekunder skilte ned til Thrude Natholmen fra Sandefjord, mens Nina Ultveit Haugen fra Sarpsborg ble nummer tre.

Artikkeltags