– «Karantene Scene» – en digital konsertserie med lokale artister fra Innlandet, live fra Festiviteten Bar & Scene på Hamar – uten live publikum, rett hjem på skjermen i stua til folk, sier Espen Røhne Solheim i en pressemelding.

Arrangementet er et samarbeid mellom Festiviteten Bar & Scene, Venues, ANTI, Sparebank 1 Østlandet og Hamar og Stange kommune.

Her skal artister fra Innlandet få prøve seg.

– Hele økosystemet rundt musikkbransjen i Norge lider under koronautbruddet. Dette er et svar på situasjonen og vi gir lokalbefolkningen i Innlandet en kulturell innsprøytning.

– Tanken er at vi skal samle mange av våre lokale artister og band til å gjøre digitale konserter, nå som Korona situasjonen hindrer disse artistene og bandene til å spille tradisjonelle konserter – med publikum. Konsertene går live fra Festiviteten Bar & Scene, uten publikum og overføres via Youtube.

Tre artister er klare for påskehelgen:

Skjærtorsdag: Return + Michelle Schmidt
Langfredag: Lewi Bergrud + Ole Marius
Påskeaften: Team Me

– Hver artist har muligheten til å invitere med seg en amatørartist. Denne artisten får varme opp for hovedartisten. Her får amatørene skinne på samme scene som de etablerte artistene og får spille live foran ett større publikum enn de normalt sett ville gjort, sier Røhne.

Alle konsertene er gratis for publikum, men publikum oppfordres til å Vippse / Spleise et bidrag direkte til artistene.

Neste ukes artister slippes tirsdag 14. april.