(Hamar Dagblad)

Forestillingen tar bare 25 minutter, men nok til at de aller yngste holder på konsentrasjonen. Etterpå får de leke i kulissene.

- Spesielt grep

«Babytriller» var nybrotsarbeid for Teater Innlandet da debn hadde urpremiere 6. februar i fjor. I mai besøkte forestillingen Dansens Hus i Oslo.

Koreograf Karstein Solli er en av de aller første som satte i gang med forestillinger for de aller minste i Norge.

«Solli har et helt spesielt grep på performanceteater/dans for barn. […] Barna er heldige som får anledning til å se noe så rart, vidunderlig og snilt. Vi voksne er heldige fordi vi kan tilby dem det og ta del i det selv», skrev Inger M. Lunde, Aftenposten.

I går hadde forestillingen «Babytriller» nypremiere i Multisal Pauline Hall i Hamar kulturhus.

Spennende landskap

Det tumles, trilles, rulles, kvitres, synges, rokkes, vugges og gynges, og barna blir presnetert for en rekke visuelle opplevelser i tillegg til alle de spennende lydene som de utsettes for.

– Man svinger innom i et landskap der trillende lyder og rullende dans fortryller de aller yngste. To dansere og en musiker spinner fram underlige rundinger og spennende klang, forteller informasjonskonsulent Randi Strømbu.

Det blir flere muligheter til å se «Babytriller». Det er satt opp forestillinger tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og mandag 19. og tirsdag 20. juni.

Forestillingen passer for barn mellom null og tre år.

På scenen står musiker Halvard Bjørkås og dansere Hanne Frostad Håkonsen og Loan Hà.